"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #2 |
| BOORİS |
ben gelirim de tam olrak nerde oluyo
__________________ beni cekemeyenler anten kullansın |
| | |
| | #4 |
| BOORİS |
ok saoln inşllh güzel olur
__________________ beni cekemeyenler anten kullansın |
| | |
| | #6 |
| sütlü kahve- Kayıt Tarihi: 15-03-2007 Şehir: antalya-ankara Yaş: 20 Otomobil: i wish i had a safety car Blog Kayıtları: 2 | Büyük heyecan yine Kızılcahamam’da 35. Hitit Rallisi ile Tozu Dumana Katmaya hazırlanıyor. Ankara Otomobil Sporları Kulübü (ANOK) tarafından geçtiğimiz yıl Kızılcahamam'a taşınan Hitit Rallisi'nin 35.si yine Kızılcahamam'da düzenlenecek. Geçtiğimiz yıl büyük bir beğeni ile karşılanan etaplar bu yıl yine yarışmacıları zorlayacak. ANOK tarafından 19 Temmuz 2008 Cumartesi günü geçilecek 13 özel etaptan oluşacak olan 35. Hitit Rallisi, Arkas Otomotiv Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 4. Ayağı olarak koşulacak. Ralli merkezi, servis alanı, etaplarının birbirlerine mesafesi ve tek gün koşulacak olması Hitit Rallisi’ni sezonun en kompakt rallisi haline getirecek. Yarışmanın 1. ve 2. Kısımında 4’er etap koşulacak, yarışmanın 3. Kısmında ise 5 etap geçilecek. Yarışmacılar 327 kilometrelik parkurda toplam 132 kilometrelik 13 özel etap geçecekler. 35. Hitit Rallisi’nde koşulacak 13 etabın ardından Arkas Otomotiv Türkiye Ralli Şampiyonası yeni puan durumuna ulaşacak. Zirvedeki pilotlar arasındaki puan farkının azlığı ise Hitit Rallisi’ne olan ilgiyi zirveye taşayacak. Sezonun üç yarışı sonrasında pilotlar şampiyonasında Fatih Kara 44,5 puan ile lider, Serkan Yazıcı 38 puan ile ikinci, Yağız Avcı ise 36,75 puan ile üçüncü sırada yer alıyor. Büyük bir ilgi ile beklenen 35. Hitit Rallisi, 19 Temmuz Cumartesi günü kaplıcaları ve harika doğası ile ünlü Kızılcahamam Merkez’den verilecek start ile başlayacak ve gün içinde geçilecek 13 etabın ardından yine Kızılcahamam Merkez’de son bulacak. Ankara Otomobil Sporları Kulübü (ANOK) Kaynak: arkasotomotivtrs.com
__________________ Bu sütlü kahvenin içinde kahve yok |
| | |
| | #7 |
| MoJiTo Kayıt Tarihi: 22-02-2007 Şehir: KaRŞıYaKa Yaş: 24 Otomobil: focus:) |
şimdiden başarılar kolay gelsin ![]() |
| | |
| | #10 |
| Nefes alma, Efes al! Kayıt Tarihi: 06-06-2004 Yaş: 23 |
Kolay gelsin. Valla tatile gidiyor olmasaydım gelirdim.
__________________ ![]() Türkçe KONUŞ! |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| 1920, hitit, rallisi, temmuz |
| Konu Seçenekleri | |
|
|