"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| yngwie malmsteen Kayıt Tarihi: 02-02-2005 Yaş: 25 | Re: 8 nisan körfezde drag var gelen kımler..
guzel bu durumda kesinlik var yani...cok guzel bir gun olucak gibi geliyor..
|
| | |
| | #22 |
| Rs Kayıt Tarihi: 29-09-2005 Şehir: İstanbul Otomobil: Sierra 2lt modified | Re: 8 nisan körfezde drag var gelen kımler..
7 nisanda fuardayım 8 nisandada dershanem var ![]() size iyi seyir ve eglenceler |
| | |
| | #23 |
| ...FENERBAHÇE... Kayıt Tarihi: 06-12-2004 Yaş: 24 | Re: 8 nisan körfezde drag var gelen kımler..
bende gelemicem ... fuara gidebileces anca ...ikisi kasar ...
__________________ DO NOT REST TILL YOU BEAT THE BEST!!! |
| | |
| | #24 |
| OPHELL Kayıt Tarihi: 20-12-2004 Yaş: 27 | Re: 8 nisan körfezde drag var gelen kımler..
çok sağlam bi org olacak kesinlikle kaçırmayın derim B)
|
| | |
| | #25 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 08-01-2007 | Re: 8 nisan körfezde drag var gelen kımler..
geçen sene de süper olmustu bu sene de manyak olcak !!!! sakın kacırmayınnn derim ben ... .. .. bizde ordaisssss turbo vti |
| | |
| | #26 |
| raider | Re: 8 nisan körfezde drag var gelen kımler..
ben gittim draglara ama kimseyii görmedim pek fazla saglam araclar yoktu americanlar sesleriyle inletti ortalıgı son kategoride cok az arac vardı
__________________ hangimiz daha güzel karar veremedim !!!!! |
| | |
| | #27 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-03-2007 | Re: 8 nisan körfezde drag var gelen kımler..
viper muhabbeti noldu geldimi
|
| | |
| | #28 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 25-04-2004 | Re: 8 nisan körfezde drag var gelen kımler..
__________________ Sessiz..sakin..derinden.. Mesajı son düzenleyen iMPREZA MANiAC : 10-04-2007 - 03:23. |
| | |
| | #29 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt | Re: 8 nisan körfezde drag var gelen kımler..
Viper yalanpır gelemez o hiç bi yere ama bütün Bp istasyonlarında oyuncağını bulabilirsiniz
__________________ www.otvyehayir.com |
| | |
| | #30 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004 | Re: 8 nisan körfezde drag var gelen kımler..
abuk subuk bir şeydi işte.. Amerikanlar da yalan ötesiydi her zaman olduğu gibi.. Yan Türkiyede bu muscle olgusu oturmadığı için araba yok, ya da ortaya çıkmıyorlar.. Slickli turuncu camaro, slicksiz ve lastiğini zırnık ısıtamamış M5'i (e39) zar zor geçiyor.. peh |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|