"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 26-11-2007 | 2008 Drag Sezonu İÇİn Sponsor Ariyorum
2008 OTO DRAG SEZONU İÇİN SPONSOR ARIYORUM Mrb ben Murat ÖZKAN otodrag 2007 7. ayak 5. gurup 4.lüğüm var.(ilk yarışım) arabam bmw 323i twın turbo + nos (5865cc)5.guruptadır.2008 drag sezonu için (reklam karşılığında)yarış masraflarımın tamamını yada bir miktarını karşılayacak sponsorlar arıyorum. link te yarış sonucunu görebilirsiniz. http://www.burmok.info/ msn : drag723@hotmail.com tel : 0544 771 78 27 ![]() |
| | |
| | #2 |
| Orhan Baba |
güncel umarım bu işe gönüllü birini bulursun
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #3 |
| Uur |
Kolay gelsin İnşalla yardımcı olacak birilerini bulursun.
__________________ Cumhuriyet orduları, vatanın emin ve metin hâmisi olarak hürmet ve kuvvet mevkiinde kalmışlardır. |
| | |
| | #4 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 26-11-2007 |
iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar
|
| | |
| | #5 |
| naturally aspirated only |
inşallah sponsor bulursun tabi her yarışta 300 lira kayıt parası var en azından zor valla bnm bildiğim sponsor bulmak için önce giriyorlar draglara bir kaç kupa alıyorlar isimleri duyuluyor sonra sponsor bulmak kolaylaşıyor 106 gtı nos varya onın sahibi alp abi anlatmıştı bana |
| | |
| | #6 |
| 16 RS 611 Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB |
güncel diyelim bu arada tekerler süper duruyo
__________________ Ben en iyisi beklemeye devam edeyim... |
| | |
| | #7 | |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 26-11-2007 | Alıntı:
| |
| | |
| | #8 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 26-11-2007 | |
| | |
| | #9 |
| Pişman Değilim |