"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| 911 FaTaLL 7/24 | 2008 de draglar ne durumda
arkadaşlar hala bi haber yok degilmi 2008de drag durumları ne alemde
__________________ NeReYe KaDaR? |
| | |
| | #2 |
| naturally aspirated only |
benim 2 arkdaşım katışıyor 106 gtı nos ve palio
|
| | |
| | #3 |
| Senior Member |
2008 ULUSAL OTO DRAG TARİHLERİ VE YERLERİ 04 Mayıs BURMOK Manisa 08 Haziran EOSK İzmir 13 Temmuz İMK Körfez 17 Ağustos ANOK Ankara 21 Eylül ANOK Ankara 19 Ekim İMK Körfez |
| | |
| | #4 |
| "CREADLE OF LIFE?" | www.dragtr.com sitesinde takvim var arkadaşım .Ordan bakabilirsin.
|
| | |
| | #5 |
| 911 FaTaLL 7/24 |
yarışlar yaklaştı tarihlerde bi degişiklik yok degilmi
__________________ NeReYe KaDaR? |
| | |
| | #6 |
| BOORİS |
17 agustos ankara ne biç bi iş bu ya temmuzda da oldu drag agustosdada eylülde de cok olması iyi gibi duruyo ama ben bu seneki draglarda katılım cok az ama kaliteli araclar vardı ama gercekten katılım cok az yani eskisi gibi tadı yok
__________________ beni cekemeyenler anten kullansın |
| | |
| | #7 | |
| Öss 2009 | Alıntı:
doğru olduğundan emin misin ? dragtürkde yazmıyor
__________________ gökdelenlerden tükürdüm dünyaya ben hayatım boyunca o yüzden kupkuru ağzım bak geçmedi yıllarca | |
| | |
| | #8 | |
| Öss 2009 | Alıntı:
__________________ gökdelenlerden tükürdüm dünyaya ben hayatım boyunca o yüzden kupkuru ağzım bak geçmedi yıllarca | |
| | |
| | #10 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 23-05-2008 |
26-27 Temmuz tarihinde ANOK kulübü tarafından organize edilecek olan Türkiye Otodrag Şampiyonası 4. Ayak yarışması; organizatör kulübe ‘Hipodromun 30 Ağustos gösterileri nedeniyle 23 Temmuzdan sonra sivil kullanıma kapatılacağının bildirilmesi’ sonrasında, yapılan yazılı başvuru üzerine, ileri bir tarihe ertelenmiştir. Yarışmanın yeni tarihi en kısa süre içinde ilan edilecektir. Kaynak : DragTürk |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| 2008, draglar, durumda |
| Konu Seçenekleri | |
|
|