"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #31 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Yılmaz ben belki giderim ama İzmit yolunda sakin duramıyorum artık sıkıntıdan kal geliyor. Bir de benzin geçmiyor bizim memlekette |
| | |
| | #32 |
| Yılmaz SÖYLEYİCİ |
Diğer sitede konvoy muhabbeti var onlara da takılabilirim ya da katılımcı arkadaşlarla cumartesi geceden de gidebilirim belli olmaz ama ulaşım sorunum çözüldü diyebilirim =) Sağolasın yinede... Oralarda üzerinde honda racing poları ve elinde D80 olan gözlüklü bi tip görürsen yaklaş =) Bi tanışalım...
__________________ ylmzsylyc | NikonMania |
| | |
| | #33 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Piyeeh, tek başıma gitmem sanırım netcem o kadar yolda Eyv
|
| | |
| | #34 |
| HKS bluewolf :) Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
up
__________________ |
| | |
| | #35 |
| Senior Member |
Ankara'dan gidecek olan var mi
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #36 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 07-05-2004
|
dizel ve 1400, normal 1600 sınfıı cok dolu degil normal ulusal yarısta olan sınıflar cekişmeli gecicek. ama bizim istegimiz, saydıgım 3 katagoride arac olması bunlar gelmezse bidahaki yarısa bu sınıflar kapatılabilir, elden fırsat gittmesin bu sınıflarda eğleniceginiz %100 hatta odul alma sansınız var kacırmayın derim |
| | |
| | #37 |
| naturally aspirated only |
arkaşlar ben, traxxas(murat), xenormophy/(mert) da ordayız bizim okluldanda 4 araba dolusu adam gidiyor üstünde nos tişörtlü, siyah merso dtm şapkalı bir apaçhi görürsenizde o bnm Mesajı son düzenleyen dragsteer1982 : 19-03-2008 - 00:37 |
| | |
| | #38 | |
| naturally aspirated only | Alıntı:
not: fabrikada koşulmaz dimi | |
| | |
| | #39 | |
| naturally aspirated only | Alıntı:
Mesajı son düzenleyen dragsteer1982 : 19-03-2008 - 00:38 | |
| | |
| | #40 |
| 2.0 Değil 1.6 |
Biz 3 Araba Gidiyoruz Arkadaşlarla Kemal Görürüm Ben Seni Orda Şapkandan Tanırım
__________________ Türkiyenin En Giderli 1.6 S40'ı |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|