"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 22-07-2005 Yaş: 18
| Williams: 'Vettel çok yakında Hamilton'a meydan okuyacak
Williams takım patronu Frank Williams, Lewis Hamilton'ın gelecekteki dünya şampiyonluğu mücadelesinde en büyük rakibinin Sebastian Vettel olacağını söyledi. ![]() Bu sezon Toro Rosso'daki başarılarıyla potansiyelini gözler önüne seren Vettel, Monza'da İtalyan ekibine tarihinin ilk zaferini yaşatmıştı. Williams, gelecek sezon Red Bull Racing'de yarışacak olan Alman sürücünün çok yakında daha büyük başarılara imza atacağna inandığını ifade etti. Williams, "Vettel'in, doğru takımda yarışırsa iki yıl içinde dünya şampiyonluğunu kazanacağını düşünüyorum" dedi. 21 yaşındaki Vettel'e, Alman Formula BMW şampiyonluğunun ardından 2005'de Jerez'de ilk kez Formula 1'de test imkanı veren Williams, "Lewis'in şu an iki yıllık Formula 1 tecrübesi olmasına rağmen, Vettel çok yakında Lewis'e meydan okuyor olacak" dedi. Vettel'in gelecek sezon Red Bull Racing'de yarışacak olmasına rağmen BMW ile de yakın bağları olduğuna dikkat çeken Williams, "Vettel Formula BMW'de başladı ve Mario'nun (Theissen) yetişen tüm genç kabiliyetleri görebileceğini düşünüyorum. O yüzden onun Red Bull'da olmasına biraz şaşırıyorum" dedi. TurkiyeF1.com |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|