"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| FA Kayıt Tarihi: 06-06-2004 Şehir: DonkeyServer Yaş: 24 Otomobil: .
| Türkiye GP'nin tarihi değişti
Dünya Motor Sporları Konseyi, takımlardan gelen talep üzerine, geleneksel yaz tatiline yer açmak için 2009 takviminde değişikliğe gitti. Buna göre normalde Ağustos ayında yer alan Türkiye Grand Prix 7 Haziran tarihine çekildi. Öte yandan Kanada Grand Prix de takvimden çıkarıldı. Böylece ABD'nin daha önce takvimden düşmesiyle birlikte, gelecek sezon Kuzey Amerika'da yarış olmayacak. FIA'dan bugün yapılan açıklamada, Dünya Motor Sporları Konseyi (WMSC) tarafından alınan kararla, Montreal'in 1987'den bu yana ilk kez takvimde yer almayacağı belirtildi. Son açıklamayla birlikte 18 yarışlık yeni takvimi de FIA tarafından onaylamış oldu. Böylece yeni düzenlemeye göre, Türkiye GP'nin Haziran ayına alınmasıyla, 26 Temmuz - 23 Ağustos tarihleri arasında takımlar için geleneksel yaz tatili korunmuş oldu. WMSC ayrıca, FIA Başkanı Max Mosley'e, 2010'dan itibaren maliyetlerin düşürülmesine yönelik gerçekleştirilmesi planlanan kapsamlı değişiklikler için Formula 1 Takımlar Birliği (FOTA) ile görüşmelerde tam yetki verdi. 2009 F1 takvimi son değişikliklerin ardından şöyle oldu: Avustralya 29 Mart Malezya 5 Nisan Bahreyn 19 Nisan İspanya 10 Mayıs Monako 24 Mayıs Türkiye 7 Haziran İngiltere 21 Haziran Fransa 28 Haziran Almanya 12 Temmuz Macaristan 26 Temmuz Avrupa (Valencia) 23 Ağustos Belçika 30 Ağustos İtalya 13 Eylül Singapur 27 Eylül Japanyo 11 Ekim Çin 18 Ekim Brezilya 1 Kasım Abu Dabi 15 Kasım Kod: TurkiyeF1.com
__________________ ![]() |
| | |
| | #2 |
| MdfyM Team Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Antalya Yaş: 26
|
Haziran benim için daha iyi oldu ağutosa göre tabi!
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Kanada organizatörlerinin bir şeyden haberi yok! Kanada GP organizatörlerinden şaşırtıcı bir açıklama geldi ve kendilerinin gelecek sene pistlerinin takvimden düşürülmesi konusunda haberlerinin olmadığı belirtildi. Herhangi bir açıklama yapılmadı ancak gelecek sene KAnada GP'nin takvimde yer almayacağı duyuruldu. Yapılan açıklamada "Kanada GP organizatörleri 2009 Formula 1 takviminde Kanada yarışının olmadığını medya aracılığı ile öğrendiler." "Sonuç olarak Formula 1 Yönetim Kurulu ve FIA açıklama yapmadan yorum yapmayacağız." sözlerine yer verildi. Bu karara Kanadalı taraftarlardan da sert tepkiler geldi. 1987 yılından bu yana KAnada yarışı ünlü Gilles Villeneuve pistinde gerçekleştiriliyordu. 2006'da çıkan haberlerde Kanada'nın 2011'e kadar yarış için anlaştığı söyleniyordu. Kod: TrF1.net
| | |
| | #4 |
|
Ulan tüh şimdi aklıma yıllık izin planı yaparken ağustos yazdırmıştım ![]() Hazirana çevirebilirim umarım herneyse....
__________________ |
| | |
| | #5 |
|
Oğlum Pazar günü de mi çalışıyorsun?
| | |
| | #6 |
|
Pazar burdan kalkıp gelemem, önceden konuşlanmam lazım pistin en iyi bölgesine
__________________ |
| | |
| | #7 |
|
Oğlum, al biletini adam gibi tribünde seyret.
| | |
| | #8 |
|
Finallere denk geliyor olum yeni farkettim hay aksi moralim bozuldu şimdi
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|