"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| FA Kayıt Tarihi: 06-06-2004 Şehir: DonkeyServer Yaş: 24 Otomobil: .
| Symonds: 'Grassi F1'i hak ediyor'
Nelson Piquet Renault'da geleceğine ilişkin spekülasyonlar sürerken, Pat Symonds, test pliotu Lucas di Grassi'nin "F1'de olmayı hak ettiğini" söyledi. Renault patronu Flavio Briatore bu hafta gazetecilere yaptığı bir açıklamada, 23 yaşındaki Piquet'nin 2009'u garantileyecek kadar yeterli olup olmadığı sorusuna, "Bakacağız" cevabını vermişti. Bu arada başmühendis Symonds, İngiliz Autosport dergisine verdiği demeçte, Piquet gibi Brezilyalı olan di Grassi'nin kendisini etkilediğini söyledi. Jerez'deki üç günlük testlerde Brezilyalı GP2 pilotunu izleyen Symonds, "Gerçekten iyi" yorumunda bulundu. Symonds, di Grassi'nin bu sezon GP2 serisine geç katılmasına da değinerek, "Eğer sezon başında seriye girmiş olsaydı daha üst sıralarda olurdu" dedi. Durumu, Fernando Alonso'nun takımda kalıp kalmayacağına da bağlı olan 24 yaşındaki di Grassi ise bu konuda henüz verilmiş bir karar olmadığını ifade etti. Mevcut sürücü kadrosunun bozulması durumunda gelecek sene için en güçlü adayların başında geldiği söylenen di Grassi, "Bu söylentiler nereden çıkıyor bilemiyorum. Ancak emin olun şu an bana söylenmiş hiçbir şey yok" dedi. Kod: TurkiyeF1.com
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|