Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > ModifiyeM© Com > Motorsporları > Formula 1

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 03-10-2008, 14:23   #1
FA

just717067 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: .
Symonds: 'Grassi F1'i hak ediyor'

Nelson Piquet Renault'da geleceğine ilişkin spekülasyonlar sürerken, Pat Symonds, test pliotu Lucas di Grassi'nin "F1'de olmayı hak ettiğini" söyledi.

Renault patronu Flavio Briatore bu hafta gazetecilere yaptığı bir açıklamada, 23 yaşındaki Piquet'nin 2009'u garantileyecek kadar yeterli olup olmadığı sorusuna, "Bakacağız" cevabını vermişti.

Bu arada başmühendis Symonds, İngiliz Autosport dergisine verdiği demeçte, Piquet gibi Brezilyalı olan di Grassi'nin kendisini etkilediğini söyledi.

Jerez'deki üç günlük testlerde Brezilyalı GP2 pilotunu izleyen Symonds, "Gerçekten iyi" yorumunda bulundu.

Symonds, di Grassi'nin bu sezon GP2 serisine geç katılmasına da değinerek, "Eğer sezon başında seriye girmiş olsaydı daha üst sıralarda olurdu" dedi.

Durumu, Fernando Alonso'nun takımda kalıp kalmayacağına da bağlı olan 24 yaşındaki di Grassi ise bu konuda henüz verilmiş bir karar olmadığını ifade etti.

Mevcut sürücü kadrosunun bozulması durumunda gelecek sene için en güçlü adayların başında geldiği söylenen di Grassi, "Bu söylentiler nereden çıkıyor bilemiyorum. Ancak emin olun şu an bana söylenmiş hiçbir şey yok" dedi.

Kod:
TurkiyeF1.com

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları