"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #81 |
| BMW ///M User/BMW Lover Kayıt Tarihi: 04-04-2005 Şehir: Ankara-Malatya Yaş: 20 Otomobil: CoOoOoOoP :)
| Re: SCHUMI'nin albümünden!
Onun yeri ayrı.
__________________ -Kazım... -Efendim abi? -Mal bul Kazım... |
| | |
| | #82 |
| SCHUMEISTER Kayıt Tarihi: 10-08-2004 Yaş: 23
konu güncellendiğine göre bir kaç katkı daha yapalım; This is Champ's Fashion Style by Replay ![]() ![]() ![]() ![]() Same smile,same style.. ![]() 4 3 2 1... @ Madonna di Campiglio ![]() Marc & Luca & Michael & Felipe & Şanslı velet.. ![]()
__________________ ![]() |
| | |
| | #83 |
| S C H U M A C H E R Kayıt Tarihi: 24-05-2004 Yaş: 25
eh, bakmak da yasak değil heralde ispanya, 2001 sanırım:![]() bu resmi nerden bulduğumu hatırlamıyorum, ama çekeni kutlamak gerek : |
| | |
| | #84 |
| S C H U M A C H E R Kayıt Tarihi: 24-05-2004 Yaş: 25
oğlu mick! avustralya 2001, yani 1,5 yaşında. kırmızı çoraba dikkat!! : ![]() alesi'yle dertleşiolar galiba: ![]() Ve karısı tarafından boğazlanan bir şampiyon : Mesajı son düzenleyen GOschumGO : 30-03-2006 - 15:21 |
| | |
| | #85 | |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Re: SCHUMI'nin albümünden! Alıntı:
Üzerinde de elbet oynama var. Zaten bu kadar küçültüldüğü hale bu kadar net olması da çok garip. ADIM GİBİ eminim ki o boyutlarda değil fotografın orjinal parçaları. 94'tü.. Ah bir türlü hatırlayamıyorum hangi yarış. eurosport'ta rastladım. 2. Shumacher 1. Coulthard. Hiç anlam veremiyorum hala hatırlamıyorum da tam, Shumacher pit'e giriyor, 1. çıkıyor Ama Coulthard patlamıyor da, 2. bitiriyor.Ertesi gün bir yarışa daha rastlıyorum ortasından yine. 1. Coulthard yine, 6. Schumacher.. Biraz daha izliyorum. 5.4.3.2 aa aynı yarışmış. Gün o gündür ![]() Bende 2003'te Toyoto F1'i getirdiğince incelemiştim yakından. Sonra lastiğin yumuşaklığını-sertliğini merak ettim bi dokunayım dedim. "badigard" abimiz "aracı ellemek yook" dediydi.. Anlamıyorum heralde takım elbiseyle gitmek lazım artık fuarlara... Harika bir konu. Geç görmüşüm ama.. Eğiliyorum önünde cavallino. Süper! | |
| | |
| | #86 |
| Re: SCHUMI'nin albümünden! sezonun kapanmasıyla konuyu biraz boşlamışız ama bu konuda mesajlar bitmez bööyle devam eder.Araya alakasız bir kaç mesaj karışmış olsa da ben konunuyu M.Schumachere özel olarak açmıştım.Özellikle de bilindik yarış fotolarından ziyade özel,fazla görülmemiş ve ilginç fotoları burda paylaşmak istedim.Bende olmayan resimleri de görünce çok mutlu oluyorum.Saolun arkadaşlar,aynen devam..
| | |
| | #87 |
| mdfymCom Kayıt Tarihi: 28-04-2004 Yaş: 21
bi kaç foto da benden olsun.. ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ West McLaren HAKKINEN/FarewellKimi* |
| | |
| | #88 |
| :::::FeRRaRi TeAm::::: | Re: SCHUMI'nin albümünden! ![]() bu güzeldi ![]() ![]()
__________________ **F1 *RüZgArIn OğLu* F1** |
| | |
| | #89 |
bu son 2 foto tipik Schumi hareketi.tam konsantrasyon+ciddi bir bakış+beyine yazma=schumi istihbaratı
| | |
| | #90 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
michael in yaptıgı etik degil |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|