"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #41 | ||
| SINGLE LENS REFLEX Kayıt Tarihi: 07-12-2004 Yaş: 26
| Re: SCHUMI'nin albümünden! Alıntı:
Alıntı:
__________________ | ||
| | |
| | #42 | |
| SCHUMEISTER Kayıt Tarihi: 10-08-2004 Yaş: 23
| Re: SCHUMI'nin albümünden!
schuminin dışındaki diğer fotolar için ayrı bi konu da açılsa daha iyi olurdu.ama yine de teşkkr fotolar için. Alıntı:
ama napalım içinde değil yanında oldu foto.hatta lastikler süper slickti ve kullanıldığı için yapışmış küçük taşlar vardı,ben de o taşlrdan birini almıştım,hala saklarım.uğur taşım.össye grerken bile yanımdaydı.
__________________ ![]() | |
| | |
| | #43 |
| powered by japan | Re: SCHUMI'nin albümünden!
ben auto show 97 de jordanı ılk gordum cobra desenlı babamla beraberdık heyecanımdan arabaya kostum babamı kaybettım sonra..colın mcrae nın subarusu vardı 94 modeldısanırım.tam bınecektım adam herkeze yasak dıyodu .el mı yaman beymı dedım kendı kendıme .adam ıcerde bırıyle ılgılendı . o arada arabanın kapısını actım kendımı tutamadım oturdum dıreksıyonun basına super zevklıydı beyler yemın ederım cok zevklıydı ilegaldı amannnn kım dusunur.!!adam yanıma geldı bende masumane bır bakısla dısarı cktım cok zevklıydı ama yaaa.
__________________ |
| | |
| | #45 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
lotuslar migrosa ne zaman geldi ben ferrarileri hatırlıyorum da lotus u gormedim f1 ferrari 312 nin yanında baya vakit gecirmistim lastikler muazzamdı niki nin arabasıydı ve son surate bakıp yorum yapan adamlara sinir olmustum bi de f40 vardı tabi orada 95 impreza yı bende hatırlıyorum cok guzeldi lastik ve jantlar ilgimi cekmisti |
| | |
| | #46 |
bende gordum lotusu mıgrosta ama kacıncı katta tam hatırlamıyoprum.williamslarda gelmıstı!!gerısı aklımda değil gecmıs zaman!!ama lotusu gordum!!nıkı laudanın ferrarısınden bahsedıyosun sanırım!oda mıgrosa gelmıstı sanırım tam hatırlıyamıyorum ama ,cok guzel bı araba on lastıklarle arka lkastıkler bayagı bır hıssedılır sekılde bırbırınden farklı!!jody secheckter ın kımı nıkı laudanınkımı tam hatırlayamıyorum.yalan olmasın!
__________________ |
| | |
| | #47 |
| mdfymCom Kayıt Tarihi: 28-04-2004 Yaş: 21
| Re: SCHUMI'nin albümünden! ![]() RB'ye dikkat.. ![]() ![]() ![]() ![]() foto aslında yeni değil ama olsun..Schumi 2040'da hala F1'de yahu. !! ![]()
__________________ West McLaren HAKKINEN/FarewellKimi* |
| | |
| | #48 |
ahahahahaaaaaa
__________________ |
| | |
| | #49 |
| •.•bla¢k®sinner•.• Kayıt Tarihi: 25-04-2004
yiğitin son koyduğu resimlerde ikincisindeki gözlükleri bi dergi de yine schumide görmüştüm ama başka renklisini ...sora gidip almıstım
__________________ çok eski üye |
| | |
| | #50 |
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|