"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #91 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 29
| Re: SCHUMI'nin albümünden!
güzel resimlere teşekkürler.hemen hepsini kaydettim.
|
| | |
| | #92 |
| SINGLE LENS REFLEX Kayıt Tarihi: 07-12-2004 Yaş: 26
__________________ |
| | |
| | #93 |
| SCHUMEISTER Kayıt Tarihi: 10-08-2004 Yaş: 23
| Re: SCHUMI'nin zaferinden! Bir CAVALLINO şahlanır bir de SCHUMMY ! ![]() Nurburgring 2006 86.Zafer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() |
| | |
| | #94 |
| Re: SCHUMI'nin albümünden! @ Nurburgring Paddock Schummy's Italian Style ![]() ![]() -------------- Schumi Brüder ![]() Michael & Gerhard & Willi ![]() ![]() SCHUMIMANIA
| | |
| | #95 |
| :::::FeRRaRi TeAm::::: | Re: SCHUMI'nin albümünden!
bayraklar süperdi zaten bide Mclarenin eviymiş
__________________ **F1 *RüZgArIn OğLu* F1** |
| | |
| | #96 |
| S C H U M A C H E R Kayıt Tarihi: 24-05-2004 Yaş: 25
resimlere baktıkça içim açılıo ![]() yalnız schuminin "deri" sevdası da beni öldürecek. burdakilere lafım yok, çok da yakışmış. bikaç sene önce fransız kanalı (TV5) 'nda talk show gibi bişeye katılmştı, (bizdekilerin daha ciddi olanı, adı neyse işte ), aman allahım, baştan aşağıya, pantolon ceket, ve kovboy çizmeleri tabii, siyah deri giymişti! konuşmaların üzerine fransızca tercüme yapan adamdan fırsat bulup dediklerini anlamaya çalışmak için kıvrandığımdan neyse ki, rüyalarıma giremedi ![]() modacısını mı değiştirdi nedir, epey gelişme var yani.. |
| | |
| | #97 |
| mdfymCom Kayıt Tarihi: 28-04-2004 Yaş: 21
| Re: SCHUMI'nin albümünden! ![]() ![]()
__________________ West McLaren HAKKINEN/FarewellKimi* |
| | |
| | #98 |
aman tanrım ilk fotoyu görmemiş olym photoshoplu o ben biliyorum..kızıl kızıl hahhahaha.yalnız deri konusunda öyle bir takıntısı var.3 şeyin koleksiyonunu yapıyor;Deri ceket,Saat ve Harley Davidsonlar.Hele yukarıdaki krokodil çantaya hastayım müthiş bişey.Modacı konusunda birkaç yıldır Domenico Dolce ve Stefano Gabannayla çalışıyor.E artık normal almandan çok italian sayılan birisi için.Tarzına daha fazla dikkat etmesi lazım. Şu fotoyu da yeni gördüm,koptum biraz .Ve bu artistik pozu da paylaşıym dedim.Kaç yılından kalma pek bir fikrim yok ama 98 fln sanırım.![]() ![]() bir artistik poz daha Corinna sayesinde; ![]() Kırmızıların uyumu------Magia Rossa ![]() & Nostalgia ![]() Sportmen Ruh ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() Mesajı son düzenleyen cavallino : 08-05-2006 - 19:43 |
| | |
| | #99 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
bu adamın yapmadıgı sey varsa dişimi kıracagım. |
| | |
| | #100 |
yok emin olabilirsin.ben araştırdım