"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| SCHUMEISTER Kayıt Tarihi: 10-08-2004 Yaş: 22 | SCHUMI'nin albümünden! 1990 Wedlinger ![]() Spa-Francorchamps'91 ![]() Spa-Francorchamps 1992 &Mansell ![]() Hill &Adelaide 1994 ![]() Flavio Briatore 1995 ![]() Michael&Ralf&mamma Elisabeth ![]() &papà Rolf ![]() "datore di lavoro" Luca Montezemolo
__________________ ![]() |
| |
| | #2 | |
| Third Eye Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 20 | Re: SCHUMI'nin albümünden! Alıntı:
| |
| |
| | #3 |
| SCHUMEISTER Kayıt Tarihi: 10-08-2004 Yaş: 22 | Re: SCHUMI'nin albümünden! &Gianni Agnelli grande amico della Ferrari ![]() &Barrichello ![]() &Mika Hakkinen ![]() &Valentino Rossi ![]() &in Vaticano da Giovanni Paolo II ![]() nello Utah
__________________ ![]() |
| |
| | #4 | |
| SCHUMEISTER Kayıt Tarihi: 10-08-2004 Yaş: 22 | Re: SCHUMI'nin albümünden! Alıntı:
__________________ ![]() | |
| |
| | #5 |
| SINGLE LENS REFLEX Kayıt Tarihi: 07-12-2004 Yaş: 26 | Re: SCHUMI'nin albümünden! teşekkürler direk alıyorum arşivime
__________________ |
| |
| | #6 | |
| Une Dernière Danse... Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: Acıbadem Otomobil: A4 Cabriolet 3.0 - Subaru STI | Re: SCHUMI'nin albümünden! Alıntı:
__________________ BEŞİKTAŞ J.K. :: VALENCIA C. de F. | |
| |
| | #7 |
| mdfymCom Kayıt Tarihi: 28-04-2004 Yaş: 20 | Re: SCHUMI'nin albümünden! teşekkürler fotolar için.. Rossi'de ciddi potansiyel var aslında 4 teker konusunda..belli mi olur..
__________________ West McLaren HAKKINEN/FarewellKimi* |
| |
| | #8 |
| F0RUM ÖZEL SORUNLUSU | Re: SCHUMI'nin albümünden! Spa 1992 yi abartmışlar. ne o öyle siyah beyaz foto yaşlandı mı demek istiyorsunuz
__________________ Aptalca Hayaller Peşinde Koşmayan Bir Kalp Gösterin, Ben De Size Mutlu Bir İnsan Göstereyim. |
| |
| | #9 |
| MdfyM Team Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Antalya Yaş: 26 | Re: SCHUMI'nin albümünden! Resimler çok değerli arşivde yerini alması gerektiren resimler gerçekten.. Teşekkürler..
__________________ |
| |
| | #10 |
| mdfymCom Kayıt Tarihi: 28-04-2004 Yaş: 20 | Re: SCHUMI'nin albümünden! eğer renk olarak bakarsan fotoya.. yaşlanmıştan çok ölmüş gibi duruyo yahu..30 senelik gibi..uzun ömürleri olsun..
__________________ West McLaren HAKKINEN/FarewellKimi* |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|