Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > ModifiyeM© Com > Motorsporları > Formula 1

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 10-10-2008, 11:18   #1
FA

just717067 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: .
Raikkonen'in motivasyonu hala çok yüksek

Kimi Raikkonen, Ferrrari'de zorlu bir sezon geçirmesine rağmen Formula 1'de en başarılı olduğu dönemdeki kadar motivasyonunun yüksek olduğunu söyledi.

Şampiyonluk mücadelesinde sezonun bitimine üç yarış kala şampiyona lideri Lewis Hamilton'ın 27 puan gerisinde bulunan Fin sürücü, Ağustos ayındaki Macaristan Grand Prix'den bu yana puan alamıyor.

Kendisini şampiyonluk yarışının dışına iten hayal kırıcı şartlara rağmen Raikkonen, kazanma arzusunun her zamankinden daha da yüksek olduğunu ifade etti.

Fuji'de gazetecilere konuşan Raikkonen, "Hiçbir şey kaybetmedim. Sezona iyi bir başlangıç yaptık. Elbette bazı hatalarımız oldu, yanlış bazı tercihler yaptık ve bunların telafisi mümkün olmadı" dedi.

Fin sürücü, "Daha fazla yarış kazanmalıydık, fakat birçok nedenden dolayı bu mümkün olmadı. Ama kazanamamış olmamız ne sürüş şeklimi değiştirdi ne de kazanmaya olan açlığımı ortadan kaldırdı, tam tersi kazanmayı çok istiyorum. Dünya şampiyonu bir pilotum ve umarım yeniden iyi sonuçlar alıp bir geri dönüş yaparız" şeklinde konuştu.

Raikkonen, "Ben de bazı hatalar yaptım, Ferrari de. Herkes hata yapıyor. Bunlardan ders çıkarmasını öğrenmemiz lazım. Fakat her zaman takıma güvenim tam oldu ve yine öyle. Tıpkı onların sürücülerine güvendikleri gibi. Takım olarak kazanıyor veya kaybediyoruz" dedi.

Massa'ya yardım konusunda yine açık ifadeler kullanmayan Raikkonen, "Sezonun geri kalan yarışlarında araçlar güçlü olmalı. Her yarışı kazanmaya çalışacağız. En azından onlara meydan okuyacak bir pozisyonda olmamız lazım. McLaren'a göre farklı bir takımız ama iki takım da güçlü. Bu biraz da hava şartlarına bağlı" diye konuştu.

Kod:
TurkiyeF1.com

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları