Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > ModifiyeM© Com > Motorsporları > Formula 1

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 10-10-2008, 22:35   #1
FA

just717067 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: .
Raikkonen'in formu Ecclestone'u şaşırtıyor

Bernie Ecclestone, dünya şampiyonu Kimi Raikkonen'in bu sezon sergilediği performansın kendisini şaşırttığını söyledi.

İspanya Grand Prix'den bu yana yarış kazanamayan, son dört yarıştan puansız ayrılan Fin sürücü, sezonun bitimine üç grand prix kala şampiyona lideri Lewis Hamilton'ın 27 puan gerisinde bulunuyor.

Geçtiğimiz yıl sezonun bitimine iki yarış kala 17 puan geriden gelerek şampiyonluğa uzanan Raikkonen, bu sene ise takım arkadaşı Felipe Massa'nın gölgesinde kaldı.

Ecclestone ise, Raikkonen'in sergilediği formun kendisin şaşırttığını, Fin sürücüden çok daha fazlasını beklediğini söyledi.

Gazzetta dello Sport'a konuşan Ecclestone, "Kimi tuhaf bir adam. Kendisini severim. Fakat şampiyon oluyorsan, daha fazla gayret göstermen gerekir, çünkü sen artık bu sporun sembolü olmuşsun. Fakat aksine bunu yapmadı" dedi.

F1 patronu Ecclestone, "Onu harika bir sürücü olarak biliyorum. Ancak o sürücü artık nerede bilmiyorum. Bir sır oldu sanki" ifadelerini kullandı.

Öte yandan takım arkadaşı Massa'yı öven Ecclestone, Brezilyalı pilotun bu sezon Hamilton kadar şampiyonluğu hak ettiğini kaydetti.

Ecclestone, "Çok güçlü, fakat bu sene bir o kadar da şanssızdı. Hamilton, geçen yılki şanssızlığın ardından şampiyon olamazsa kötü olur diyorum. Fakat, bu sözümü düzelteyim, çünkü şanssızlığının ardından değil takımın kötü yönetiminden dolayı şampiyon olamadı. Fakat diğer taraftan Massa kaybederse, bu da adil olmaz" ifadelerini kullandı.

Kod:
TurkiyeF1.com
Pist, sol tarafı çok yoruyor demek.

Eski 11-10-2008, 01:05   #2
MdfyM Team

prost - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Daha 1 hafta önce kimi fantastik bir pilot, şuanda bazı problemler yaşıyor geri döneceğine inanıyorum
bu formunun bozukluğu geçici diye konuşmamışmıydı bu adam buna da iyice galiba..

Eski 11-10-2008, 01:09   #3
Üye

SwiTch - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

iyice yaşlandı.

SwiTch Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Cevap

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları