"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| FA Kayıt Tarihi: 06-06-2004 Şehir: DonkeyServer Yaş: 24 Otomobil: .
| Raikkonen'in formu Ecclestone'u şaşırtıyor
Bernie Ecclestone, dünya şampiyonu Kimi Raikkonen'in bu sezon sergilediği performansın kendisini şaşırttığını söyledi. ![]() İspanya Grand Prix'den bu yana yarış kazanamayan, son dört yarıştan puansız ayrılan Fin sürücü, sezonun bitimine üç grand prix kala şampiyona lideri Lewis Hamilton'ın 27 puan gerisinde bulunuyor. Geçtiğimiz yıl sezonun bitimine iki yarış kala 17 puan geriden gelerek şampiyonluğa uzanan Raikkonen, bu sene ise takım arkadaşı Felipe Massa'nın gölgesinde kaldı. Ecclestone ise, Raikkonen'in sergilediği formun kendisin şaşırttığını, Fin sürücüden çok daha fazlasını beklediğini söyledi. Gazzetta dello Sport'a konuşan Ecclestone, "Kimi tuhaf bir adam. Kendisini severim. Fakat şampiyon oluyorsan, daha fazla gayret göstermen gerekir, çünkü sen artık bu sporun sembolü olmuşsun. Fakat aksine bunu yapmadı" dedi. F1 patronu Ecclestone, "Onu harika bir sürücü olarak biliyorum. Ancak o sürücü artık nerede bilmiyorum. Bir sır oldu sanki" ifadelerini kullandı. Öte yandan takım arkadaşı Massa'yı öven Ecclestone, Brezilyalı pilotun bu sezon Hamilton kadar şampiyonluğu hak ettiğini kaydetti. Ecclestone, "Çok güçlü, fakat bu sene bir o kadar da şanssızdı. Hamilton, geçen yılki şanssızlığın ardından şampiyon olamazsa kötü olur diyorum. Fakat, bu sözümü düzelteyim, çünkü şanssızlığının ardından değil takımın kötü yönetiminden dolayı şampiyon olamadı. Fakat diğer taraftan Massa kaybederse, bu da adil olmaz" ifadelerini kullandı. Kod: TurkiyeF1.com
__________________ ![]() |
| | |
| | #2 |
| MdfyM Team Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Antalya Yaş: 26
|
Daha 1 hafta önce kimi fantastik bir pilot, şuanda bazı problemler yaşıyor geri döneceğine inanıyorum bu formunun bozukluğu geçici diye konuşmamışmıydı bu adam buna da iyice galiba..
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Üye Kayıt Tarihi: 25-12-2004
|
iyice yaşlandı.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|