"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Chevy Kalos |
Wallahi kimi ye ferrari yaramadı acıkcası. Adam cagızın ustunde resmen karabulutlar gezıyor. Cok fazla sanssızlık yasadı. Massayı da cok severim.Ama kusura bakmasın kimi bu kadar sanssızlık yasamasaydı massa bu kadar birinciligi ruyasında gorurdu. Suanda izlemekten keyifaldıgım pilotlar Glock,hamilton,Kubica,kimi |
| | |
| | #12 |
| @ankara Kayıt Tarihi: 15-03-2007 Şehir: antalya-ankara Yaş: 20 Otomobil: i wish i had a safety car Blog Kayıtları: 2 |
Kimi Mclaren'de de şanssızdı,ki bence asıl ordayken şanssızdı.. Şimdi gayet iyi,ama Ferrari'de farklı duruyo,takıma ait değilmiş gibi.. Bu sezon da bi türlü istediği olmadı.. Böyle giderse Hamilton alır gider.. Kubica sıyrılsa aradan keşke..
__________________ bi karamel tadıysa dünya senin ağzında |
| | |
| | #13 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 13-09-2006 Şehir: İzmir Yaş: 29 Otomobil: corolla d4d mmt |
kubicanın sıyrılabileceğine pek ihtimal vermiyorum bu yıl , bence hamilton götürecek. hem hırslı hem hızlı ,, arabasıda iyi , geçen yıl kılpayı kaybetti zaten. hatta şöyle söyliym , hamilton seneler geçtikçe yaptığı amatör hatalarıda yapmamaya başlayacağından üst üste msc nin rekoruna doğru bile koşabilir. arabayada bağlı tabi.
|
| | |
| | #14 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 22-07-2005 Yaş: 18 | Alıntı:
Ben de aynı fikirdeyim. | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| arzum, azalmadı, hiçbir, kazanma, raikkonen, şekilde |
| Konu Seçenekleri | |
|