Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > ModifiyeM© Com > Motorsporları > Formula 1

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 17-12-2007, 19:04   #11
Senior Member

volkan_gs - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi SwiTch Mesajı Göster
Tom Kristensen kime elendi?

Başını izleyemedim görmedim onu.

volkan_gs Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-12-2007, 20:19   #12
TeamRS

OmerRS - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi volkan_gs Mesajı Göster
Niye savunmaya geçtin anlamadım ama ben Schumiyi kötülemedim. Başarılarını gözardı etmiyorum tabiki ama dün açık bir şekilde spikerler taraflı anlattılar yarışı, zaten kendisi de söyledi Schumacher'in kazanmasını istiyorum diye Ekström 3.yarışta geçince Schumiyi spiker direk başladı yok araç uygun değil yoksa geçerdi zaten diye.
ben mi savnmaya geçtim yoksa sen mi saldırıya geçtin?

yani anlamıyorum neden eskiyi silip atma düşüncesi var. ilk defa böyle davranan da sen değilsin. senelerce herkes spikerlerin schumacher yanlısı olduğunu söyleyip durdu. sürüşünün bunca şeyi haketmemiş gibi söylendiğini düşünüyorum.

aksi şekilde iki kere buggy lerler yarışsalardı michael rahatça 1. olsaydı bu sefer de ekström ün alışık olmadığı araçla yarıştılar ondan oldu mu diyecektin?

daha fazla bişey yazmak istemiyorum söylemek istediğimi zaten önceki mesajımda yazmıştım. bu mesajıma da cevap yazmazsan sevinrim.

Eski 17-12-2007, 20:52   #13
MdfyM Team

prost - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: n/a
Schumacher geri dönmeyeceğini yineledi

Michael Schumacher, Şampiyonlar Yarışı'nın ardından yaptığı açıklamada, spora yeniden full-time olarak dönmesinin söz konusu olmadığını söyledi. 7 defa dünya şampiyonu ünvanlı efsane pilot, Wembley'deki şampiyonlar yarışındaki göz dolduran performansıyla, hızından hiçbir şey kaybetmediğini de ispatladı.

Schumacher bu yarışta, DTM şampiyonu Mattias Ekstrom'a ilave raundda yenilmişti.

"Buraya keyif almaya, eğlenmeye geldik. Ayrıca ICM hayır kurumuna da bağış yapılacak" diyen Schumacher, gelecekte Şampiyonlar Yarışı ve benzeri birçok yarışa iştirak edebileceğini ancak full-time yarış yapmayacağını kaydetti. Schumacher, "Emekiliğimi yaşıyorum. F1'de yarışanlar büyük stres altındadırlar; tamamen işinize odaklanmanız ve var gücünüzle kavramanız gerekir. Şimdi rahatım. Ayrıca benim bir ailem var ve spordan uzaklaşıp aileme daha fazla vakit ayırabildiğim için de çok mutluyum."

turkiyef1.com

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları