Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > ModifiyeM© Com > Motorsporları > Formula 1

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 04-10-2008, 00:36   #1
FA

just717067 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: .
Montezemolo Raikkonen'e moral depoladı

Ferrari Başkanı Luca di Montezemolo, Kimi Raikkonen'in "dünya şampiyonu" bir sürücü olarak bu sezon İtalyan ekibinin şampiyonluğuna yardım olmak için klasını göstermesini istedi.

Singapur'daki kazanın ardından şampiyonluk ümitleri sona eren Fin sürücü, sezonun son üç yarışında takım arkadaşı Felipe Massa'yı destekleyecek.

Raikkonen'in Macaristan Grand Prix'den bu yana puan alamamasına rağmen Montezemolo, dünya şampiyonu Fin pilotun son üç yarışta en iyi performansını ortaya koyacağına inanıyor.

Gazzetta dello Sport'a konuşan Montezomolo, "Kimi'nin bu durumu anladığından eminim" dedi.

Ferrari Başkanı, "O ne bir çaylak ne de eski bir yıldız. Biz bir dünya şampiyonundan, Magny-Cours'ta egzosu kırılmasına rağmen olağanüstü bir yarış çıkaran bir pilottan bahsediyoruz. Massa bana, "bir problem çıkmadığında onu asla yenemem' dedi" diye konuştu.

Montezemolo, "Kimi, Spa'da da çok hızlıydı fakat pist dışına çıkılacak olan olmadığı için şanssızdı. Tersine Hamilton pist dışına çıktı ancak yarışa devam etti" dedi.

Kimi'nin cesur ve her zaman takımı için çalışan bir pilot olduğunu da söyleyen Montezemolo, "Son üç yarışta herkese, takımına ve Massa'ya yardım ederek kalitesini göstermek zorunda olacak. Ona yüzde 100 ihtiyacımızın olduğu ortada" şeklinde konuştu.

Kod:
TurkiyeF1.com

Eski 04-10-2008, 01:19   #2
MdfyM Team

prost - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Ver gazı evladım ver gazı senin gibi yöneticiyi nasıl seçiyorlar anlamıyorumki...

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları