Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > ModifiyeM© Com > Motorsporları > Formula 1

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 11-10-2008, 00:44   #1
FA

just717067 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: .
Kubica: "Alonso BMW'ye uymazdı"

Fernando Alonso BMW Sauber'e geçmedi çünkü o Alman takımının F1'e olan yaklaşımına uymazdı. Bu sözler BMW pilotu ve Fernando Alonso'nun yakın arkadaşı Robert Kubica'ya ait.

Kubica seneye takımda kalıyor, ve sezon başlarında Alonso'nun 2009'da hangi takımda olacağı söylentiler ortaya çıkmıştı, ve Kubica onunla takım arkadaşı olmak "çok eğlenceli" olurdu demişti.

Fakat şimdi Bild gazetesine şunları söylüyor: "Bence Fernando hiç bir zaman BMW'ye gelmesi için ikna edilmeye çalışılmadı. Onu tanıdığım kadarıyla o BMW takıma uymazdı.

"İki taraf arasında felsefe farkı var". dedi.

Ayrıca 2008'de kimin şampiyon olacağının sorulması üzerine: "Mantığım Hamilton, fakat kalbim Massa diyor."

Hamilton'la olan rekabeti karting yıllarına kadar uzanan Kubica geriye bakıyor ve İngiliz şampiyona liderinin sürüş tarzını eleştiriyor.

"İki yaklaşım vardır. Ya sert ama adil sürersin, ya da kendine fazla güvenip aşırı agresif olursun."

Kubica Hamilton'ın Monza'da Timo Glock ve Alonso'ya karşı sürüşü hakkında "çok fazla ve tehlikeliydi."dedi.

Ayrıca sürücüler birliğinde şikayetçi olanın bir tek kendisinin olmadığını söyledi: "Bu bir konu oldu ve çoğu aynı görüşte."dedi.

Kod:
TrF1.net

Eski 11-10-2008, 01:18   #2
Üye

SwiTch - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

kubica alcakgonullu falan degil. icerik olarak da bos bi adam bence. sadece direksiyonunu sallasin.

SwiTch Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-10-2008, 01:37   #3
MdfyM Team

prost - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi SwiTch Mesajı Göster
kubica alcakgonullu falan degil. icerik olarak da bos bi adam bence. sadece direksiyonunu sallasin.
Neye istinaden söyledin anlayamadım

Gridde yer alan şuanda en süper pilotlardan biri kaldıki demecinde hiç bir aykırlık
göremedim, ilk kazandığı canada gp sinde bile gayet mütevazi değilmiydi?

Belki hamiltona uygulanan baskı kubica üzerinde yok, ama kubica bence daha
tecbüreli ve gayet iyi bir şekilde geliştiriyor kendini..

Eski 11-10-2008, 02:07   #4
Üye

SwiTch - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

takim heidfeld'e degil bana odaklansin diyen kubica, alonso bmw'ye zaten uygun degildi diyemez bence. buna gore alonso'nun birinci pilot olmak isteyecegini biliyorsa, kendisi ikinci pilot olmayi kabul ediyor demek ki cunku alonso ile yarismak isterim diyor. laflari celisiyor. hamilton'a dedigi laftan kendine az guvendigini cikariyorum. bunun disinda kubica'nin genel olarak konusmalarini roportajlarini bos ve iceriksiz buluyorum.

sadece sursun iste guzel suruyor.

SwiTch Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Cevap

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları