Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > ModifiyeM© Com > Motorsporları > Formula 1

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 09-10-2008, 20:50   #1
FA

just717067 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: .
Heidfeld 2009'da şampiyonluk mücadelesi vermeyi umuyor

BMW Sauber'in gelecek yıl devam edeceğini açıkladığı Nick Heidfeld, 2009'da şampiyonluk mücadelesi veren sürücüler arasında olmayı umduğunu söyledi.

Bu sene henüz podyumun tepesine çıkamamasına rağmen takım olarak güçlü bir performans sergileyen Alman sürücü, gelecek yıl Ferrari ve McLaren'ın hızına cevap verebilmeyi ümit ediyor.

Takım olarak 2009'da yeni bir çıkış daha yapabileceklerini ifade eden Heidfeld, bununla birlikte gelecek yıl hayata geçirilecek olan kapsamlı kural değişikliklerinin şampiyona için şimdiden bir tahmin yapmayı hayli güçleştirdiğini kaydetti.

2009'da şampiyonluk mücadelesi içinde olmayı amaçlayıp amaçlamadığı sorulan Heidfeld,
"Umudum bu yönde ancak şimdiden bunu bilmek imkansız" dedi.

Fuji'de gazetecilerin sorularını cevaplandıran Alman pilot, "BMW, birkaç yıl önce belirlediği hedefleri başaran az sayıdaki takımdan biri" diye konuştu.

Heidfeld, "Benim için tek büyük soru işareti, radikal kural değişiklikleri. Eğer bunlar daha önceki yıllardakilere benzer olsaydı, önümüzdeki yıl da büyük bir atılım yapabileceğimizden ve şampiyonluk mücadelesi vereceğimizden emin olurdum. Ancak mevcut düzenlemeler karşısında sadece temennimi dile getirmiş oluyorum. Yine de bu belirsizlik sadece BMW için değil tüm takımlar için geçerli" dedi.

Bu arada sezonun ilk bölümünde, sıralama performansı açısından takım yönetiminde soru işaretlerine neden olan Heidfeld, buna rağmen her zaman takımdaki yerini koruyacağına inandığını söyledi.

Heidfeld, "Gelecek sezon olacaklar konusunda yüzde 100 emin değildim ancak yine de takımda kalacağıma inanıyordum" dedi.

Kod:
TurkiyeF1.com

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları