"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| FA Kayıt Tarihi: 06-06-2004 Şehir: DonkeyServer Yaş: 24 Otomobil: .
| Hamilton ve Kovalainen'le soru-cevap
McLaren pilotları Lewis Hamilton ve Heikki Kovalainen takvimin sondan üçüncü yarışı olan Japonya Grand Prix öncesinde soruları cevapladı: Lewis Hamilton S - Singapur hakkında neler söyleyeceksin? Lewis Hamilton: "Singapur'da David Coulthard'ın arkasındayken bazı şeyler öğrendim: Öncelikle kendine istikrarlı olman gerektiğini söyleyeceksin ve gereksiz hatalardan sakınacaksın. Fakat söylemek başka yapmak başta. Çünkü araca geçince, sekiz yaşından bu yana geliştirdiğin iç güdülerinin sesini durdurmak zor olabiliyor. Ancak yine de Singapur'un iyi bir tecrübe olduğunu düşünüyorum: Çünkü olağan dışı şartlar nedeniyle zafere uzanmak için üzerimde daha az baskı vardı, ki bu da gerçekten dünya şampiyonluğunu düşünmeye başlayabileceğim manasına geliyor. Puan için yarışmaktan nefret ediyorum fakat şu aşamada bu yaklaşımın faydalarını görebileceğimi düşünüyorum." S - Fuji, 2007'de en çok hatırlanan zaferinin yeri, Japonya'ya gitmeden önceki duyguların neler? LH: "Japonya'yı seviyorum. Geçen sene yağmurlu hava ve kötü görüş mesafesi yüzünden zorlu geçmiş olabilir. Fakat aslında zevk aldığım bir hafta sonuydu. Dünya genelindeki taraftalarımın bir bölümü de Japon, çok tutkulu ve aynı zamanda kibar, çekici ve saygılı taraftarlar. Yarışa dönersek, en çok muhatap olduğum sorulardan birisi de yağmur altında sürüşü tercih edip etmediğim. Cevabım hep aynı oluyor. Kuru da olsa yağmurlu da olsa yarışacağım. Farketmez. Ancak tabii ki kuru zeminde sürmek tüm pilotlar için daha kolaydır. Ben de kuru pistleri tercih ederim. Bu kez bir başka nedenden dolayı, yani tribündeki seyircilerin mümkün olan en iyi hafta sonunu geçirmeleri ve en iyi yarışlardan birinin atmosferinden zevk almaları için havanın açık olmasını umuyorum." Heikki Kovalainen S - Geçen yıl Japonya Grand Prix'de sezonun en etkileyici yarışlarından birini geçirmiştin. Yeniden Japonya'ya dönmeyi sabırsızla bekliyor musun? Heikki Kovalainen: "Kesinlikle evet. Japonya GP, geçtiğimiz yıl benim için herşeyin yolunda gittiği yarışlardan biri olmuştu. Ayrıca araçtan en yüksek performansı alabileceğim yarışlardan biriydi. Sıralamalar çok iyi değildi ama yarışta herhangi bir hata yapmadım ve ikincilik için Kimi ile mücadele ettim. Bu Formula 1'deki ilk podyumum olmuştu. Elbette Japonya'yı seviyorum ve Tokyo'yu ziyaret etmeyi, bende güzel hatıraları olan bu piste geri dönmeyi heyecanla bekliyorum." S - Fuji'de iyi bir tur için ne tür ayarlara ihtiyaç var? HK: "Fuji'de tur zamanınıza özellikle katkıda bulunacak tek bir viraj yok. Virajlaır anlamak diğerlerine göre daha kolay. Özellikle ustalık gerektiren bir pist de değil. Dolayısıyla hata affetmeyecek bir pist değil. Ancak araçtan maksimum fayda elde etmek için çok dikkatli olmak zorundasınız. Doğal olarak bu da kolay değil. Ayrıca aracı iyi anlayıp ideal ayarları bulmak zorundasınız." Kod: TurkiyeF1.com
__________________ ![]() |
| | |
| | #2 | |
| MdfyM Team Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Antalya Yaş: 26
| Alıntı:
üzerinde birşeyler bekleyen ronun örümcek kafasından nefret ediyorum buda benden bir itiraf olsun, ron gitsin mc kendine gelecektir...
__________________ | |
| | |
| | #3 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 22-07-2005 Yaş: 18
|
Ben biliyordum Ertan abinin içten içe sevdiğini Lewis'i |
| | |
| | #4 |
|
Puan için yarışmanın kralı Alonso herhalde. 2005 ve 2006'da bunun çok ekmeğini yedi.
| | |
| | #5 |
|
Bazı yarışlarda risk almamak adına puan için yarışabilirsin, bu gayet normal bir pilotajdır Alonso nun 05 ve 06 yaptğının hiçbir olumsuz tarafı olmadığı gibi uygun olanı yaptı bence.. Ya şu ron elime bi geçse... Spa videolarına bakıyorum arada bir kiminin hamiltonu geçerken ronun aldığı yüz ifadesi kadar hiç bir şey keyif vermiyor bu aralar.. Hem raikkonen'in akabinde en önemlisi Alonsonun kaderiyle oynadı bunu açıkca söyleyebilirim... Şimdide hamiltonuda harcıyacak üzüntü verici... edit:Bu baskıyı sürdürürse hırsı yüzünden...
__________________ Mesajı son düzenleyen prost : 04-10-2008 - 01:17 |
| | |
| | #6 |
| Üye Kayıt Tarihi: 25-12-2004
|
bu sene şampiyonluğu alırlarsa ron bırakabilir. rai ferrari'de de mutlu degil bence. ne massa ne takimla arasi iyi degil. |
| | |
| | #7 |
|
Hamilton şampiyon olsunda defolsun gitsin artık tahammülüm kalmadı bu adama her yarışda hamiltona baskı kurması, hamilton yenilgiye uğradığında yada kaza yaptığında, o iğrenç, soğuk surat ifadesini görmek istemiyorum artık soğudum vallahi bu herif yüzünden f1'den...
__________________ Mesajı son düzenleyen prost : 04-10-2008 - 02:36 |
| | |
| | #8 |
|
Tam senlik bu. ![]()
| | |
| | #9 |
|
Bu herifin kamyon şoförü olduğunu düşünemiyorum bile...
__________________ |
| | |
| | #10 |
|
İlginç bir benzetme oldu ama ....
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|