"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 22-07-2005 Yaş: 18
| Ecclestone'dan emeklilik tehdidi
Çok sevdiği F1'den ayrılma konusunda çok nadiren konuşan Formula 1 patronu Bernie Ecclestone, FIA'nın Kimi Raikkonen'in şampiyonluğunu elinden alması halinde, emekli olmayı ciddi olarak düşüneceğini söyledi. McLaren'ın İnterlagos'taki yarış hakemlerinin kararına karşı yaptığı itiraz başvurusu yarın Londra'da Temyiz Mahkemesi duruşmasında ele alınacak. İtirazın kabul edilerek Nick Heidfeld, Robert Kubica ve Nico Rosberg'in diskalifiye edilmesine karar verilmesi halinde Lewis Hamilton şampiyon olabilecek. Ecclestone yaptığı açıklamada "Formula 1 severlerin, tam olarak ölçülemeyen yakıt ısısı meselesinden dolayı kazanılmış bir şampiyonluk isteyeceğini sanmıyorum. Eğer, böyle olması gerektiğini düşünürlerse, emekliliğimi ciddi manada düşünürüm" dedi. TurkiyeF1.Com |
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 22-07-2005 Yaş: 18
|
Şimdi ben taraflı yorum yapıp Ecclestone rengini belli etti diyeceğim, baskı altına almaya çalışıyor diyeceğim vs vs ![]() Siz bu açıklamayı nasıl değerlendiriyorsunuz? |
| | |
| | #3 |
| FA Kayıt Tarihi: 06-06-2004 Şehir: DonkeyServer Yaş: 24 Otomobil: .
|
Bu sebepten olmasın tabiki ama yinede emekli olabilir.
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|