Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > ModifiyeM© Com > Motorsporları > Formula 1

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 30-11-2007, 21:28   #1
MdfyM Team

prost - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: n/a
Dennis: 'Montoya F1'den ayrılmakla akılsızlık etti'

Ron Dennis, McLaren'ın Formula 1 bünyesinde pilot ilişkileri en zayıf takım olduğuna dair iddiaları şiddetle reddetti. Fernando Alonso hayli patırtılı geçen 2007 sezonunun ardından McLaren takımından ayrılma kararı almış, takımın eski pilotlarından Juan Pablo Montoya da İspanyol pilotu çok iyi anladığını ve duygularını paylaştığını açıklamıştı.

Montoya, "Fernando'nun nasıl bir durumda olduğunu anlayabiliyorum, ben de aynılarını yaşadım" demişti.

Ancak, Woking merkezli takımın uzun süredir bu görevi yürüten patronu Ron Dennis, Alonso ve Montoya'nın ortaya attığı 'McLaren'la çalışmanın zor olduğuna' dair anlayışı şiddetle reddetti.

"Pilotlarımızla aramızdaki problemlerin diğer takımlara kıyasla çok daha fazla olduğunu düşünmüyorum" diyen Dennis, Kolombiya'da yayınlanan El Tiempo gazetesine verdiği röportajda, "Aslolan şu ki, Fernando ile olan birlikteliğimiz problemli bir şekilde sona erdi. Fakat yönümüzü 2008'e çevirdik ve o noktaya odaklanıyoruz" şeklinde konuştu.

Montoya ile aralarında, birbirlerine karşı açıklama yapmayacaklarına dair anlaşma olduğunu da ifade eden Dennis, şunları kaydetti: "Bence Montoya, geçirdiği tek bir kazanın ardından Formula 1'den ayrılmaya karar vermekle akılsızlık etti. Halbuki iyi bir insan ve iyi bir pilottur. Yine de kendisini anlayabiliyorum, çünki takımdaki pozisyonu biraz karmaşıktı. Bu da işleri zor bir hale sokuyordu."

turkiyef1.com

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları