"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 21-03-2007
| Re: Dennis: "Alonso ile aramız çok soğuk"
f1 i ne zamn izlemeye başladın ? 95 de ise renault 2 takıma motor weriyordu aynı şartlarda 4 sürücü wardı ordan çıktı kazandı ... 1996 yılında Ferrari nin hali ortadaydı ama ona rağmen 3 yarış kazandı .. 97 de son yarışta kaybetti 98 de ise brigestone lar acaip üstündü mclaren e çok iyi avantaj sağladı ona rağmen son yarışka kadar gitti ama gene lastiği patladı ... 99 da ayağı kırılmadan önce şampiyona lideriydi irvine bile son yarışa kadar gittiyse Schumi olsa kesn şampiyon olurdu 2000 we sonrasını sölemeye gerek duymuyorum... 95-00 yılları arası çıktığı neredeyse bütün yağmurlu yarışları fzrkla kazandı 1-2 tane hariç. ayrıca Schumacher Ferrari de takımın gelişmesinde önemli bi faktör olmuştur . Alonso yu hiç takım gelişiminde duydun mu hea ewt ben duydum BİLGİ ÇALMA da casusluk skandalında ... Mesajı son düzenleyen RockyBalboa : 21-09-2007 - 12:57 |
| | |
| | #12 |
| FA Kayıt Tarihi: 06-06-2004 Şehir: DonkeyServer Yaş: 24 Otomobil: .
Duymadığın belli oluyor. Schumacher'den sonra aktif sporcular içinde en komple pilot olarak Alonso'dan bahsedildiğinden haberin yok sanırım. En disiplinli çalışan, geri dönüşümü en iyi olan, kondisyonu en iyi olan, formasyonda en iyi lastik ısıtan... Zaten en genç çifte şampiyon olması, bunların tesadüf olmadığını gösterir. Ha, bunları ben söylemiyorum, padokta gezen, her yarışa giden F1 yazarları söylüyor; uydurmuyorum yani. Sen hala casusluk skandali ile ilgili duyduğun şeyleri, saçma sapan yorumlarınla süsle.
__________________ ![]() |
| | |
| Reklam |
| | #13 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 21-03-2007
saçma sapan yorum mu ? ben sadece olan birşeyi söledm olayı yapanlar ise mclaren ler ve alonso yane onlar saçma sapan oluyor ! şimdi sakın bana öle birşey yok abartı demede ... formasyonda en iyi lastik ısıtıldığı nası ölüçülüyor bilmiuorum biraz anlatırmısın merak ettim araçların üstünde termometre filan mı war bilgimi gönderiyor onu gösteren bir video yazı makale ispat warmı gösterirsen sevinirim . Schumacher ne yapmış ki diyerek zaten herşeyi ortaya çıkardın aslında bişey sölemeye gerek yok gerçi ... ![]() test lerde günün bittiği havanın karardığı görüş açışınn bittiği zamanlarda bile günlük derecelerini yaptığı görülmüş ... o kadr yabanci yerli basin olsn takip ederim daha bunu yapan baska pilot gormedim ama dimi schumi ne yapmis ... komik oluyorsunuz ... Mesajı son düzenleyen RockyBalboa : 22-09-2007 - 11:43 |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|