"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| |||||||
| Anket Sonuçlarını Göster: Alonso hangi takıma gider | |||
| Renault | | 2 | 100.00% |
| Honda | | 0 | 0% |
| Bmw | | 0 | 0% |
| Ferrari | | 0 | 0% |
| Oy Verenler: 2. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
| | Konu Seçenekleri |
| | #1 |
| Senior Member |
Fernando Alonso, 2009 sezonunda hangi takımda yarışacağı konusunda şu anda %99 emin olduğunu söyledi. İki dünyan şampiyonluğu bulunan İspanyol pilotun önümüzdeki sezon için planları, dedikoduların içeriğini oluşturuyor. Alosno sene içinde Ferrari, Toyota, BMW, Red Bull, HOnda ve Toro Rosso ile bile anılmıştı. Ama şimdi gelecek sene Renault'ta kalmayı planladığı düşünülen Alonso, kesin kararını Brezilya'daki yarışın ardından açıklayacağını söyledi. Hollanda dergisi Formule 1 Race Report'a konuşan Alonso: "Ne yapacağım konusunda %99 eminim" "Brezilya'nın hemen ardından herkes bunu öğrenecek" Gelecek sene için Honda'nın hâlâ bir ihtimal olduğu öne sürülüyor ama röportajda Alonso, Renault'ta kalacağı yönündeki haberleri doğrular gibiydi. İspanyol pilot, Singapur'daki galibiyetini daha çok şansa bağlarken Japonya'da hak ettiklerini söyledi. Alonso: "Japonya'da güvenlik aracı yoktu." "Orada hızlı olduğumuzu kimse reddedemez" "Sezonun ortasından bu yana araçtaki sorunlarımızın ne olduğunu biliyorduk ve şimdi, çalışmalarımızın karşılığının alındığı görünüyor" trf1.net |
| | |
| | #2 |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 22
|
yaw buda amma uzattıyaaa açıkla anasını satayım bu neee şampiyona çekişmesi varken bakmıyorum bile bu haberlere artık vallaha alonsocu biri olarak sıkıldım bu adamdan...gerçi bana gazetecilere uyuzluk olsun diye yapıyor muş gibi geliyorda yok ona gidicek yok buna gidicek atıp tutuyorlar filan ondan söylemiyor...
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım |
| | |
| | #3 |
| Senior Member |
Aslında herkezin alonso hakkında bu kadar habe ryapması demek onun ne kadar büyük bir pilot olduğunuda gösterir açıkçası bence renoda kalır ama kimiyle takas konunsuda var eğer bir sene daha ferrariyi beklerse bir yere gitmez |
| | |
| | #4 | |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 22
| Alıntı:
ama oda büyük bir pilot ztn açıkla gitsin ne olacak hiçbirşeyi etkilemiycekki diger markalar açıkladı ztn pilotlarını herkes ne oldugunu biliyor...
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım | |
| | |
| | #5 |
| Senior Member | Tabiki etkilemez ama aam işi öğrenmiş kendinden daha çok söz ettiriyor diğerlerini konuşmuyoruz kimi dünya şanpiyonu sözleşmeyi yenilkedi diye bir kaç haber çıktı unutuldu ama alonso bu tavrıyla hep günemde
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|