Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > ModifiyeM© Com > Motorsporları > Formula 1

Anket Sonuçlarını Göster: Türkiye Grand Prix'sini nasıl takip edeceksiniz?
İstanbulparkta tabiki 3 8.57%
Tv den izleyeceğim 26 74.29%
Fiyatlar yüzünden protesto amacıyla izlemiyeceğim 1 2.86%
F1 artık sıradanlaştı izlesemde olur izlemesemde farketmez 5 14.29%
Oy Verenler: 35. Bu ankete oy veremezsiniz

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 04-05-2008, 00:44   #31
FA

just717067 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: .
İstanbul'dayız da ne oluyor? Hiçbirine gitmem.

Eski 04-05-2008, 00:49   #32
MdfyM Team

prost - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Bu sene geçti seneye organisazyon yapıyoruz.
Seneye tribünde senle beraber f1 ve Türk bayrağı sallicaz

Eski 04-05-2008, 01:08   #33
FA

Türk Bayrağı sallayacak başka yer bulamadın mı?

Ben İspanya bayrağı sallarım. Türk bayrağını başka yerde sallamak lazım.

Eski 04-05-2008, 01:15   #34
MdfyM Team

prost - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Sen ispanyol ben fin bayrağı sallarım diğer elimizdede Türk bayrağı olur herneyse,
önümüzdeki sene bir gelsinde bakalım nasıl bir organizasyon olucak

Eski 04-05-2008, 13:28   #35
FA

Rosberg Türkiye GP'yi sabırsızlıkla bekliyor

Nico Rosberg, Williams'ın yanlış araç ayarları nedeniyle İspanya Grand Prix'de sergilediği düşük performansın ardından Türkiye GP'de yeniden eski formuna kavuşacağını söyledi.

Williams, sezonun ilk yarışında kaydettiği başarılı sonuçların ardından Barselona'da, önceki mücadelelerde ortaya koyduğu hızı tekrarlamakta başarılı olamamıştı.

Bununla birlikte takım geçtiğimiz sene hız açısından en iyi performansı sergilediği Türkiye'de bu yıl da aynı başarıyı tekrarlayacağına inanıyor.

Avustralya'da podyum finiş yapan Rosberg yaptığı açıklamada, "Türkiye'yi sabırsızlıkla bekliyorum.

Geçtiğimiz yıl, öndeki rakiplerle kıyaslandığında, hız açısından en güçlü olduğumuz yarış Türkiye GP'ydi. O nedenle İstanbul'da çok iyi bir yarış çıkarabileceğimizi düşünüyorum. Pistin kendisi zaten harika, aracımıza uygun bir pist" dedi.

Rosberg ayrıca, "Yanlış ayarlarla yarıştığımız İspanya'daki performansımızı detaylı bir şeklide inceledik. Yaptığımız hatadan dersler çıkardık. O yüzden gelecek hafta iyi bir sonuç almamız lazım" diye konuştu.

Kod:
TurkiyeF1.Com

Eski 04-05-2008, 20:07   #36
FA

BMW İstanbul'da sıralamadaki yerini korumak istiyor

BMW hafta sonundaki Türkiye Grand Prix'de, zirvedeki üç takım arasındaki mücadeleden en iyi sonuçla çıkmayı hedefliyor.

BMW Motor Sporları Direktörü Mario Theissen açıklamasında, "Türkiye Grand Prix hedefimiz gayet açık: Liderler arasındaki pozisyonumuzu güçlendirmek istiyoruz. Şu an takımlar için ölçü Ferrari" diye konuştu.

Theissen, "Sezonun beşinci yarışı için F1.08'de bazı detaylı iyileştirmeler yapıyoruz. İstanbul'un Asya tarafından olan bu ultra-modern pistin tasarımı gerçekten başarılı ve araçlar için zorlukları olan bir pist. Türkiye GP bu sene yaz ortasından erken bir tarihe alındı. Dolayısıyla takımların hazırlıkları da bir önceki seneye göre büyük farklılıklar içeriyor. Geçtiğimiz yıl yarış günü 36 derece olan hava sıcaklığında mücadele etmek zorunda kalmıştık" dedi.

Barrichello tecrübesine güveniyor!

Türkiye GP'de 257. grand prix yarışına çıkarak bu alandaki rekorun sahibi olacak Honda pilotu Rubens Barrichello, F1'deki derin tecrübesinin İstanbul'da puan almasına yardımcı olacağını umuyor.

Brezilyalı sürücü, "Formula 1'in en tecrübeli pilotu olmak benim için büyük mana ifade ediyor. F1'de uzun bir kariyerim oldu. Birçok güzel anılarım var. Ancak bugün, 1993'te bu yolculuğa başladığım günden çok farklı düşünmüyorum. Kyalami'deki ilk yarışım sanki dünmüş gibi geliyor" dedi.

Barrichello, "Aileme ve arkadaşlarıma geride kalan bu yıllar içinde bana verdikleri sonsuz destekten dolayı teşekkür etmem lazım" diye konuştu.

"F1'de kariyer yapmak için yeterince şanslıydım" diyen Barrichello, "Her zamanki gibi yarışmayı seviyorum. Formula 1'i hala çok seviyorum. Türkiye insanlar, 16 yıllık kariyerimden geriye doğru bakarken, ben hala ileriye bakıyorum. Önümüzdeki yarışta umarım bu tecrübelerin ışığında puan alırım" dedi.

Haug: 'Az da olsa şansımız var'

Mercedes Motor Sporları Direktörü Norbert Haug, McLaren'ın düşük de olsa İstanbul'da Ferrari'yi yenme şansı olduğunu ifade etti.

İspanya GP'de Ferrari ile aradaki farkı biraz daha kapattıklarını işaret eden Haug, "Barselona, Avrupa sezonunun ilk grand prix'si olarak, sezonun geri kalan yarışları için kriter olacak bir yarıştı" dedi.

İspanya'da aynı yakıt yükü olmasına rağmen, pol pozisyonu kazanmak için Ferrari kadar hızlı olamadıklarını belirten Haug, "Amacımız önümüzdeki birkaç yarışta hızımızı artırmak. Türkiye Grand Prix de bizim için oldukça zorlu bir yarış olabilir" diye konuştu.

Haug, "İstanbul'da önceki senelerde net bir başarımız olmadı. Ancak bu kez ol mayacak diye birşey yok. Buradan mümkün olduğunca çok puan almak istiyoruz. Fakat son üç yarışı kazanan Ferrari'nin buraya favori olarak geldiğini de kabul ediyoruz" dedi.

Melbourne'den sonra aracı geliştirdiklerini ve önemli oranda da hız kazandıklarını kaydeden Haug, "Maalesef puan alabileceğimiz yarışlardan puansız döndük. Malezya'da olsun, Bahreyn ve Barselona'da olsun, çoğunlukla kendi hatalarımız nedeniyle puan alamadık. Ferrari'nin Melbourne'de sadece 1 puan almasından sonra aradaki farkın bu kadar açılmasının nedeni de bu" dedi.

Super Aguri ekipmanları İstanbul Park'a alınmadı

Super Aguri tırları ve motorhome'unun İstanbul Park'ta padoğa girişinin engellendiği bildirildi. Alman otomobil firması Weigl Group'un, Super Aguri'yi içinde bulunduğu mali krizden kurtarmak için sunduğu önerinin, gelecek hafta Honda yönetim kurulu toplantısında kabul edileceğini uman Japon ekibinin araçları, toplantı sonucuna kadar İngiltere'de kalacak.

Ancak Super Aguri, Türkiye GP öncesinde malzemeleri ve motorhome'u İstanbul'a gönderdi.

Bununla birlikte kaynaklar, takıma ait tırların ve motorhome'un, diğer takımların hazırlıklara başladığı padoğa girişine izin verilmediğini bildirdi.

Kaynaklar, olayın nedeninin, Honda Racing CEO'su Nick Fry'ın Formula 1 yönetimine, Super Aguri'nin Türkiye' ;de yarışmayacağı yönünde bilgi vermesi olduğunu ileri sürüyor.

Bu arada padoğa alınmayan tırların ve motorhome'un Super Aguri yönetiminden gelecek habere kadar pist dışında park ettiği ifade edildi.

Gelişmeler belirsizliğini korurken Fry dün yaptığı açıklamada, Weigl Group'un yaptığı teklifin, takımın geleceğini garanti altına almak için yeterince iyi olmadığına inandığını söylemişti.

Fry, "Weigl çapında bir şirketin, Formula 1'de rekabetçi bir takımı destekleyebilmesi pek muhtemel görünmüyor. Tabii başka ortaklar varsa bilemem, ancak en azından bu tür ortaklar olduğundan hiç bahsedilmedi" demişti.

Kod:
TurkiyeF1.Com

Eski 04-05-2008, 20:37   #37
TeamRS

OmerRS - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Tersine dönülen pistlerede massanın rakipsiz olduğunu düşünüyorum. zaten tek kazanmadığı yarış 2007 brezilya onun da nedeni belli

Eski 04-05-2008, 23:15   #38
Senior Member

remus01 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: yok
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
bu super aguri de enteresan bi takım. sezon öncesi mali krizi görmüyorlar mı?

remus01 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-05-2008, 01:43   #39
FA

F1 pilotları kimsesiz çocuklar için yeşil sahada

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek olan Formula Futbol Şöleni'ninde sporun birleştirici gücü tek bir amaç için kullanılacak ve kalpler 'Dünya Çocuklarına Yardım' amacıyla atacak.

Dünya'nın en hızlı pilotlarının oluşturduğu takımla ile Türkiye’nin çeşitli alanlarda en ünlü isimlerinden oluşturduğu ALL STARS takımlarının yeşil sahalardaki mücadelesi 7 Mayıs Çarşamba günü saat 20:30'da Ali Sami Yen'de gerçekleşecek.

Biletix’te (Biletix) satışa sunulan tüm bilet gelirlerinin yüzde ellisi UNESCO ve UNICEF'e diğer yarısı ise Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı ve Umut Çocukları Derneği'ne bağışlanacaktır.

Sizleri ve çevrenizdekileri de bizimle birlikte tek yürek olmaya ve bilet almaya davet ediyoruz.

Kod:
Tosfed

Eski 05-05-2008, 12:10   #40
Senior Member

iceOfman - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: kangoo
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder Send a message via Skype™ to iceOfman
Arrow

Maça gitmeyi düşünen arkadaşlar varmı geçen yıl gidecekrtim fiyatlar yüksektir diye gitmedim ama ucuzmuş bu sene gidim diyecem ama son iki gün gerçi kapıdan bile bilet alırız zannediyorum...

iceOfman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Cevap

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları