Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > ModifiyeM© Com > Motorsporları > Formula 1

Anket Sonuçlarını Göster: Türkiye Grand Prix'sini nasıl takip edeceksiniz?
İstanbulparkta tabiki 3 8.57%
Tv den izleyeceğim 26 74.29%
Fiyatlar yüzünden protesto amacıyla izlemiyeceğim 1 2.86%
F1 artık sıradanlaştı izlesemde olur izlemesemde farketmez 5 14.29%
Oy Verenler: 35. Bu ankete oy veremezsiniz

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 14-05-2008, 01:48   #221
MdfyM Team

prost - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Yinede Ömer birşeyler ters gidiyor,
Hala tam anlamıyla bir performans sergileyebilmiş değil, benim tanıdığım
Kimi, henüz piste yarışmıyor sadece varabileceğinin sonucunu kabul ederek
hiç bir şekilde zorlamıyor kendini.. Ferrari ye geçtiğinden beri tam anlamıyla
bir Kimi izleyemedim ben umuyorum geri dönüş yapacaktır...

Eski 14-05-2008, 01:51   #222
TeamRS

OmerRS - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

biraz çevrede olan biten ile ilgili olsa oluşabilecek sürprizleri aza indirgeyebilir. belirsizlik analizi gibi bişey yani oluşabilecek hataları öngören pilotlar zaten formula 1 i domine ettiler yıllarda. prost schumacher gibi.

biraz da tarz meselesi tabi.

Eski 14-05-2008, 01:55   #223
MdfyM Team

No more trust

Yakın zamanda kendini adapte edip en iyi yarışlar çıkartacağına eminim ben kaçar see u

Eski 14-05-2008, 01:55   #224
Üye

SwiTch - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

kırık kanat dediğiniz çatlak falan herhalde çünkü en iyi tur zamanı kimi'de.

SwiTch Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-05-2008, 01:57   #225
FA

just717067 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: .
Çok sorun yaratmayacak bir kırıksa farketmez aslında. Hamido da Alonso'nun üstüne çıkmıştı kamyoncu gibi. Kırık kanatla hızım değişmedi demişti Alonso. Şanlıymış Kimi,fazla parça kopmamış...

Eski 14-05-2008, 02:04   #226
MdfyM Team

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi just717067 Mesajı Göster
Çok sorun yaratmayacak bir kırıksa farketmez aslında. Hamido da Alonso'nun üstüne çıkmıştı kamyoncu gibi. Kırık kanatla hızım değişmedi demişti Alonso. Şanlıymış Kimi,fazla parça kopmamış...
Basın toplantısında dedi ya kanadın kırık olmasaydı nasıl bir sonuç alırsın sorusuna,
"bunu deneyip görmeden birşey söylemek yanlış olur sonuçda kırık kanadı değiştirmek
çok zaman alacağı için değiştirmedik ve öylece devam ettim ve 3. olduğum için
mutluyum açıklaması" işte açıklama budur dedim

Eski 14-05-2008, 02:05   #227
MdfyM Team

Ve yarış hali

Eski 14-05-2008, 14:59   #228
FA

Raikkonen: 'Hayal kırıklığını geride bıraktım'

Dünya şampiyonu Kimi Raikkonen, hayal kırıcı olarak nitelediği Türkiye Grand Prix'nin sonucu üzerinde durmadığını söyledi.

İstanbul Park'ta yarışa pol pozisyonundan başlayan takım arkadaşı Felipe Massa'nın hızına yetişemeyen Fin pilot, Lewis Hamilton'ın arkasında yarışı üçüncü sırada bitirmişti.

Raikkonen, "İstanbul'a, 9 puan önde lider olarak geldim. Şimdi ise 7 puanlık bir farkla liderliğimi sürdürüyorum. Çok fazla birşey değişmedi. Gerçekten zorlu bir hafta sonu oldu. Yarış haftasına problemli bir başlangıç yaptım ve bu devam etti. Bereket versin ki sonuçta çok da kötü bir şekilde bitirmedim. Podyumun tepesine çıkmak için mücadele etmek istiyordum ama olmadı, yarış bu" dedi.

Raikkonen, "Bazen yarış haftasının başında birşey yanlış gittiğinde, bu sonuna kadar devam eder. O yüzden mümkün olduğunca çok daha az kayıp vermeye konsantre olursunuz, ki benim de Türkiye'de yaptığım buydu. Startta olanları düşünürsek, üçüncü olduğum için çok fazla hayal kırıklığı yaşamadım" diye konuştu.

İstanbul'u artık geride bıraktığını vurgulayan Fin sürücü, Monako'da rekabetçi bir yarış çıkarmayı sabırsızlıkla beklediğini söyledi.

Raikkonen, "Herşey olduktan sonra şunu da yapabilirdik demek her zaman kolaydık. Fakat hiçbir zaman olanları değiştiremezsiniz, o yüzden bu konu kapanmıştır" dedi.

Şimdiye kadar problemsiz geçen tek hafta sonunun Barselona olduğunu kaydeden Raikkone n, Monte Carlo'nun aynı şekilde problemsiz geçeceğini umduğunu kaydetti.

F2008'in çok rekabetçi bir araç olduğunu belirten, "Monako GP'ye yönelik geliştirdiğimiz çözümleri test etmek için Fransa'da iki günlük test haftamız olacak. Takım, geçtiğimiz yıl rekabetçi olamadığımız bu pistte başarılı olma yönünde yüksek bir motivasyona sahip" dedi.

Kod:
TurkiyeF1.Com

Eski 14-05-2008, 22:41   #229
FA

İstanbul Park'tan 'köpek olayı' savunması

İstanbul Park yetkilileri, Pazar günü GP2 mücadelesi sırasında yaşanan "köpek olayının" ardından gelen eleştirilere karşı, alınan güvenlik önlemlerini savundu. Ancak tekrar böyle bir hadisenin tekrarlanamayacağına yönelik bir garanti verilemedi.

Bruno Senna, yarış sırasında piste giren başıboş köpeklerden birine çarpmış, köpek ölürken, aracının ön sağ süspansiyonu hasar gördüğü için Brezilyalı pilot yarışa veda etmek zorunda kalmıştı.

Olayın ardından F1 yarış direktörü Charlie Whiting, FIA'ya olayla ilgili bir rapor sunacağını açıklamış, FIA ise konuya ilişkin bir soruşturma başlatıldığını ve sonucun Dünya Motor Sporları Konseyi'ne sunulabileceğini belirterek, İstanbul Park'a yaptırım uygulanabileceğini ifade etmişti.

Uluslararası Otomobil Federasyonu (FIA) Sözcüsü dün yaptığı açıklamada, "Bu olay, pist güvenliği ve emniyeti açısından ciddi bir kusurdur" demişti. Sözcü, "Neredeyse yepyeni bir Formula 1 pistinde böyle birşey nasıl olabilir? FIA Güvenlik Komisyonu konuya ilişkin kapsamlı bir soruşturma başlatacaktır" diye konuşmuştu.

Formula 1 patronu Bernie Ecclestone'a ait olan İstanbul Park pisti yönetimi ise, güvenlik açısından mümkün olan herşeyin yapıldığını açıkladı.

Yapılan açıklamada, pist güvenliği konusunun son derece ciddiye alındığı ve herhangi bir soruna karşı mümkün olan tüm tedbirlerin alındığı ifade edildi.

Açıklamada, FIA yarış direktörü Charles Whiting'le de bu konuda işbirliği yapıldığı vurgulandı.

Açıklamada, "Bruno Senna'nın aracının olaya karışmış olmasından üzüntü duymaktayız. Bu konudan büyük rahatsızlık duyuyoruz. Fakat tüm tedbirler alınsa da bu tür problemleri tümüyle ortadan kaldırmak mümkün olamıyor" denildi.

Pist çevresinde çok sayıda köpeğin bulunduğuna dikkat çekilen açıklamada, piste yapılan yemek servislerinin de özellikle yarış haftasında çevrede çok daha fazla sayıda başıboş köpek bulunmasına yol açtığı ifade edildi.

Açıklamada ayrıca, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da 2.500.000 metre karelik pist alanında, güvenliğin sağlanması için alınan tüm önlemlerin yanı sıra başıboş köpeklerin yakalanması için görevli firmalarla da çalışıldığına dikkat çekildi.

Kod:
TurkiyeF1.Com

Eski 14-05-2008, 23:02   #230
Senior Member

remus01 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: yok
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
Kimi 2 yarış iyi 3 yarış vasat. dengesiz performansı var. sorun felan çıkıncada tahminim motivasyonu düşüyor.

remus01 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Cevap

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları