"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| |||||||
| Anket Sonuçlarını Göster: Türkiye Grand Prix'sini nasıl takip edeceksiniz? | |||
| İstanbulparkta tabiki | | 3 | 8.57% |
| Tv den izleyeceğim | | 26 | 74.29% |
| Fiyatlar yüzünden protesto amacıyla izlemiyeceğim | | 1 | 2.86% |
| F1 artık sıradanlaştı izlesemde olur izlemesemde farketmez | | 5 | 14.29% |
| Oy Verenler: 35. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
| | Konu Seçenekleri |
| | #191 |
| yaya forever Kayıt Tarihi: 27-04-2004 Yaş: 22 |
Gp2 seansında girmiş sanırım gösterdi haberlerde evet
__________________ ![]() Çıldırın! |
| | |
| | #192 |
| kırmızının hatrı var... Kayıt Tarihi: 09-04-2006 Şehir: istanbul Yaş: 24 Otomobil: 74 camaro - astra |
kafama takıldıda baya oyüzden saol
|
| | |
| | #193 |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 22 |
evet gp 2 de 13 ncü turda mı ne girmiş kameralar yakalayamadıda bi kaç görüntü var haberlerde çıktı oda tamda neresi kavrayamadım ama baya hızlı gelıordu kaçamadı pilot ezmiş geçmiş yazık köpege üzüldüm baya....
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım |
| | |
| | #194 |
| MdfyM Team Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Antalya Yaş: 26 |
Köpek için söylenecek pek fazla birşey yok galiba.. Gene inek çıkmamış piste dua edelim ![]() Buyrun buda kısa bir videosu Video GP2-Senna - GP2, Senna - Dailymotion Share Your Videos
__________________ |
| | |
| | #195 |
| FA Kayıt Tarihi: 06-06-2004 Şehir: DonkeyServer Yaş: 23 Otomobil: . |
Massa çok rahat kazandı. Hamilton 2 pitle yarışsaydı ancak Massa'yı 1km'den seyrederdi.
__________________ Türkçe KONUŞ! ![]() |
| | |
| | #196 |
| V.A.G. Kayıt Tarihi: 07-05-2008 Otomobil: BMW 1.16 3K |
F1 araçına değil köpeğe üzüldüm içim gitti resmen ,Bu kadar sorumsuzlukta olmz ...
|
| | |
| | #197 |
| Senior Member |
Massaya tebrikler böyle giderse geleneksel massa yarışı olacak ![]() ![]() Kimiye üzüldüm yarış içinde çok kızdım ama şimdi okudum kanadı hasarlıymış teşekkürler kimi çok iyi iş çıkkarttın desem yeridir ama beni duymazda gormezde iki pit yapsaydı hamilton ferrarilere dubleyi armağan ederlerdi... Alonso yine geride kaldı ben düşündümde eğer renoda hafif bir araçla yarışsaydı derece artarmıydı üç pitle filan Günün en kötüsü spikerler ve kanald herkezin dediği gibi .. Massa ve hamilton puanları eşitledi eğer böye giderse massa hamiltonu geride bırakabilir ferrarinin durumu çok iç açıcı |
| | |
| | #198 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004 |
Adamlara lastikle ilgili dert çıkartıyoruz ve geliştirme yapıyorlar bunun için. Bu güzel bir şey. |
| | |
| | #199 |
| Üye Kayıt Tarihi: 25-12-2004 |
prost, startta robert ve kimi arasında kalmış gözüküyor heikki, ikisinden birine değecekti. heikki'nin art niyetli birisi olduğunu zannetmiyorum ![]() valla mclaren de 2 pit stop yapsak kazanabilirdik dedi. bridgestone böyle tavsiye ettiği için 3 stop yaptık diyorlar. doğru veya yanlış olabilir ama lewis'in harika iş çıkarttığı kesin. yarış boyunca limitlerde kullanması lazımdı ve hatasız kullandı. aradaki 8-9 litre farka rağmen kendisinden bariz hızlı bir aracı sollamak çocuk oyuncağı değil. ben izlerken ter attım massa dumurlardan dumur beğenmiştir kesin. yani 3 stopla bitirmek sanki illegal birşeymiş gibi yazmışsınız |
| | |
| | #200 | |
| Üye Kayıt Tarihi: 25-12-2004 | Alıntı:
sadece puan almaya bakıyor bu sene. | |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|