Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > ModifiyeM© Com > Motorsporları > Formula 1

Anket Sonuçlarını Göster: Türkiye Grand Prix'sini nasıl takip edeceksiniz?
İstanbulparkta tabiki 3 8.57%
Tv den izleyeceğim 26 74.29%
Fiyatlar yüzünden protesto amacıyla izlemiyeceğim 1 2.86%
F1 artık sıradanlaştı izlesemde olur izlemesemde farketmez 5 14.29%
Oy Verenler: 35. Bu ankete oy veremezsiniz

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 11-05-2008, 21:03   #181
MdfyM Team

prost - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Honda'da problem hız

Türkiye Grand Prix'de 257. yarışına çıkan Brezilyalı sürücü Rubens Barrichello günü 14. sırada bitirerek hayal kırıklığına uğradı.

Bu sezon henüz puan kaydedemeyen Barrichello, “Bizim için hayal kırıcı bir yarış oldu. Maalesef rekabet edebilecek hıza sahip değildik. Genel olarak da aracın performansı memnun edici değildi” dedi.

Yarışın ilk bölümünde understeer problemi yaşadığını ve trafiğe takıldığını belirten Barrichello, aracın hızını artırmak için önümüzdeki test haftasında yapılacak çok iş olduğunu vurguladı.

Takım arkadaşı Jenson Button da, İstanbul’un aracına; 6. sırada tamamladığı Barselona’dan daha uygun olmasına rağmen günü ancak 11. sırada bitirebildi.

Felipe Massa’dan bir tur yiyen Button, “Start pozisyonumu kısmen geliştirmeyi başarmama rağmen kötü bir yarış oldu. Rahat bir start oldu ve ilk turu da iyi bir şekilde geçtim. Bununla birlikte bugün burada beklediğimiz hıza sahip değildim” dedi.

turkiyef1.com

Eski 11-05-2008, 21:04   #182
MdfyM Team

'Lastik endişesi Hamilton’ın sürüş tekniğinden kaynaklanıyor'

Bridgestone, Lewis Hamilton’ın sürüş tekniğinin, lastikleri konusunda endişeye neden olduğu, bunun da kendisini muhtemel bir zaferden ettiğini bildirdi.

23 yaşındaki İngiliz pilot, takımın lastiklerle ilgili bir problem çıkma endişesi nedeniyle, rakiplerinden farklı olarak üç pit-stop stratejisi ile yarışmış, buda kendisini Felipe Massa’ya karşı dezavantajlı konuma düşürmüştü.

Hamilton yarıştan sonra yaptığı açıklamada da, geçtiğimiz yıl yaşanan lastik probleminden sonra bu yıl da benzer bir olayın yaşanmaması için böyle bir strateji izlendiğini belirtmişti.

Pistin saat yönünün tersine olması ve yüksek G gücüne değinen Japon lastik üreticisinden bir sözcü yaptığı açıklamada, Bridgestone’un sıralama turları öncesinde endişesini dile getirdiğini ifade ederek, “Hamilton geçtiğimiz yıl sorun yaşamıştı. En dikkate değer olanı Hamilton’dı ancak bazı pilotlarda da lastik içinde problemler tespit etmiştik. Bu nedenle lastik yapısını değiştirerek kış sezonu sırasında bunu güçlendirdik” dedi.

Sözcü, “Sürüş stilinden dolayı ön sağ lastiğine çok yüksek kuvvet binen muhtemelen tek pilot Hamilton” diye konuştu. Sözcü ayrıca, problemin kullanılan hamurda değil, lastiğin yapısında olduğunu kayde etti.

turkiyef1.com

Eski 11-05-2008, 21:06   #183
MdfyM Team

Raikkonen kırık kanatla 3. olmaktan memnun

Kimi Raikkonen, zorlu bir hafta sonunun ardından gelen üçüncülüğün kendisini memnun ettiğini söyledi. aftaya yaşadığı vites kutusu problemiyle başlayan Raikkonen, sıralama turlarında da dördüncü olarak hayal kırıklığı yaşamıştı.

Yarışın başında Heikki Kovalainen ile bir temas yaşayan Raikkonen bu nedenle yarışı hasarlı kanatla bitirmek zorunda kaldı.

Fin pilot yaşadığı sorunlara rağmen, nihayetinde podyumun son basamağında yer almasına rağmen ikincilik mücadelesi vermeyi başardığını kaydetti.

Raikkonen, "Çok iyi bir start yapamadım. Fren yaparken Kovalainen'in yanındaydım ve yavaşlamaya çalıştım. O biraz dönünce aracına temas ettim. Benim ön kanat zarar gördü, Heikki'nin i se lastiği patladı. Yarış hali..." dedi.

Raikkonen, "Hasarlı kanadı tüm yarış boyunca kullanmayı tercih ettik, çünkü değiştirmek çok fazla zaman alacaktı. Gerçekten zor bir hafta sonu oldu benim için. Fakat en azından burada da puan alabildik" diye konuştu.

Hasarlı kanadın aracın kontrolünde çok fazla olumsuzluğa neden olmadığını kaydeden Raikkonen, bununla birlikte bunun istediği bir durum olmadığını söyledi.

Raikkonen, "Çok kötü değildi ancak kanadın sonundaki bir kırık hiçbir zaman size fayda getirmez. Hasarsız bir knaatla yarışsaydım bu bana ne kadar zaman kazandırırdı, bunu söylemek zor, ancak bana yardımcı olmadığı kesin" dedi.

Klasmanda rakibi Lewis Hamilton'a 2 puan vermesine rağmen sonuçtan mutlu olduğunu belirten Raikkonen, "Sıralama turlarında çok iyi değildim, b elki bizim en zayıf noktamız bu. Diğerlerinden biraz daha fazla ağırdık, bu nedenle yavaş kaldık. Tur zamanları da istediğimiz gibi iyi değildi. ildiğiniz gibi Cuma gününe de problemli başlamıştım" şeklinde konuştu.

Raikkonen ayrıca, "Zorlu bir hafta sonu oldu. Üçüncü olmaktan dolayı mutluyum. Çok fazla puan kaybetmedim. Gelecek birkaç yarışta neler olacağını göreceğiz. Önümüzdeki iki yarışta geçen sene çok güçlü değildim, neler yapabileceğimize bakacağız" dedi.

turkiyef1.com

Eski 11-05-2008, 22:01   #184
Xtreme Member

WRX_STI - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Yok
Spikerler rezaletti.Reklam aralarında POLSAT tan falan izledim canlı yayını.Adamlar reklam vermeden herşeyi gösterdiler.Ayrıca Kanald'de olan yayında resmen Türkçe'yi katlettiler.
Şampiyona değil championship vs.vs. herşeyde olmadık ingilizce terim kullandılar.
En gaflık olayda Jason Tahincioğlunun güzel padok kızlarından birine "işte güzel kızlar güzel boruları tutuyor" demesiydi
tam komedi valla
Nihayetinde güzel yarıştı

Eski 11-05-2008, 22:12   #185
arıza

slm lar hürmetler güzel yarış oldu zevkliydi bnce diger yarışlara göre dha çok atraksiyon oldu.....
yaw şu kanal d ve emre tilevin nesse....bukadarmı reklam verilir ve tam atraksiyon zamanında...böle mi yapılır spiker lik ne bu rezillik yaaaa igrenç bi adam yaa yanımda sunsa gebertirim oracıkta o adam için idam cezası alcak olsam bile gerçi vermezler onun için ama 10 yıl versinler yeminle yatar çıkarım yaaa öle böle deil gözüm döndü....sunacak başka adammı yok yaaaaa emre tilev miş git ilker yasini koy o anlatsın adammı kalmadı da buna kaldık nebil evren filan var onu koysunlar nolcak gitsin tilev dingili röportaj yapsın...hiç mi vicdan yok snde kanal d....

Eski 11-05-2008, 22:17   #186
TeamRS

OmerRS - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

heheh bende zırt diye reklama girip o aptal sertap erener şarkısıyla girdikçe kafayı yiyecek gibi oldum. rtl de geriden takip ediyor bi kaç saniye malesef.

bu arada türkiye gp sini ilk defa tv den izlemiş oldum pistte çim varmış yahu

Eski 11-05-2008, 22:23   #187
Gti
yaya forever

Gti - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

yenı çıktı çimler ömer ahah saçma salak bi yayındı ya nezaman pit olsa reklam giriyo nasıl ayarlamışlarsa
bide yayından sonra güzel yaptık falan filan diyolar iyi yayın yaptık felan kendileri izlemiyor tabi

Çıldırın!
Gti Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-05-2008, 22:27   #188
arıza

yaw bırakın yaw onların yapacagı yayının bn......karektersiz lavugun tekini oturtmuşlar oraya sıkıvericen orda ümügünü onun vallaha dua alırsın sevap işlersin farz olur hacca gidip gelmiş kadar olursun yaa valla deli oldum adama çok gıcık biri yaa adam....

Eski 11-05-2008, 22:28   #189
kırmızının hatrı var...

SULTANOGLU - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: 74 camaro - astra
bu arada haberde gördüm piste köpekmi girdi ?

www.OTVYEHAYIR.com
SULTANOGLU Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-05-2008, 22:28   #190
kırmızının hatrı var...

SULTANOGLU - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: 74 camaro - astra
haberde böle bişey görür gibi oldumda ?

www.OTVYEHAYIR.com
SULTANOGLU Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Cevap

Bookmarks

Konu Seçenekleri