"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| |||||||
| Anket Sonuçlarını Göster: Türkiye Grand Prix'sini nasıl takip edeceksiniz? | |||
| İstanbulparkta tabiki | | 3 | 8.57% |
| Tv den izleyeceğim | | 26 | 74.29% |
| Fiyatlar yüzünden protesto amacıyla izlemiyeceğim | | 1 | 2.86% |
| F1 artık sıradanlaştı izlesemde olur izlemesemde farketmez | | 5 | 14.29% |
| Oy Verenler: 35. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
| | Konu Seçenekleri |
| | #161 |
| FA Kayıt Tarihi: 06-06-2004 Şehir: DonkeyServer Yaş: 24 Otomobil: .
|
Allah'ın futbol spikeri işte ne anlar F1'den. At yarışından farkı kalmadı artık yarışın. Rezil etti şerefsizler.
__________________ ![]() |
| | |
| | #162 |
| Excalibur |
allah kahertsin ya ;F1 zevkimiz var içine ettileer bu ne reklam ya bide hep pitlşere denk geldi o. çocukları açıp küfür edicem bide spikerlere bak allahım ya......... |
| | |
| | #163 |
|
"Kombinezasyon" ne demek bilen var mı? ![]() Adamlar terim yaratıyor resmen. Salaklar ya.
| | |
| | #164 |
| Miyendis |
Yine yarışı Massa alıcak gibi. |
| | |
| | #165 |
| Excalibur |
gözünüzü açıp kapatmak 1 saniye at yarışı anlattı sanki öle bi havaya girdim...Güzel yarış oldu ama |
| | |
| | #166 |
|
Ben bu salaklara ana avrat küfretmekle ruhumu okşadım valla. Pişman değilim. Tebrikler Massa...
| | |
| | #167 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
|
kimi den bişeyler bekliyodum son turlarda aha uçması lazım denilen yerde bişeyler göstermesi lazım diye düşünüyorum. massa rahat sürdü kazandı beklediğim gibi. |
| | |
| | #168 |
| tuner member Kayıt Tarihi: 17-06-2005
|
absolutely wonderful aferin massa
__________________ |
| | |
| | #169 |
| yaya forever Kayıt Tarihi: 27-04-2004 Yaş: 22
|
Haykiğ kovalynen timo glock la olan mücedele güzeldi , massaya tebirkler gelenek oldu artık onun içinde kanald gene mahvetti
__________________ ![]() Çıldırın! |
| | |
| | #170 |
| Senior Member |
her 10 dakikada bir reklam verdiler acaba f1 de "koşulmak" diye bir terim var mı? sanki at yarışı anlatıyolar emre tilev ne futbol anlatabiliyor nede f1. bu adamı spiker yapanı ben yanaklarından öpeyim ![]() sonuçta massa kazandı. başkası beklenemezdi zaten |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|