"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #211 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Şimdi eğri oturup doğru konuşalım. F1 çok sıcak bir yer. Kazanmak her şeyden önemli ve kazanabilmenin en iyi yolu en hızlı olmak ise, diğer yolu da rakibinin yavaş olması, başka bir deyişle olmaması. Hamilton gitti bilerek vurdu demiyorum tabii ki, zaten toptan bilerek gidip vurmuş olamaz zira aracın önünün arkasından zayıf olduğunu bilecek kadar tanıyordur single-seater'ları, rakibe zarar vermek için arkadan vurmaz. Lakin duramayacağını anladığında, bilinçli şekilde olmamış olsa da bir tercih yapmış olabilir, bunun için açıkçası birini çok fazla suçlamam da. O salisede gelişen bir psikolojidir ve dediğim gibi Lewis bunun farkında bile olmayabilir, eğer böyle yaptıysa. Tabii aynı zamanda kaçabileceği tek yer solda olduğu için, bilemeyiz neden sola kırdığını, o nedenle böyle bir şey yapmaya kalktı demek yargısız infaz olacaktır. Ancak; herhangi bir amaca hizmet etmek için değil bu söylediğim ama, o araç sola kaçabilirdi gibime geliyor. Yani bilerek kaçmadı demiyorum, sadece aracın o anki capability'sinden bahsediyorum, soldaki boşluğa sığabilirdi bence. |
| | |
| | #212 |
| Senior Member |
Kesinlikle sığardı ![]() orada o araçın yarı fazlası girecek boşlukta vardı hani deriz ya kamyon geçer Ama sola kırdı kurtaramadı buda bir ihtimal vuran hamilton vurulan kimi ise ister istemez insanların aklına hemen kasıt geliyor doğal olarak |
| | |
| | #213 | |
| Doctor | Alıntı:
ilk paragraf +1.o anlık bilinçaltının gösterdiği bir reflex olabilir
__________________ B161B-B18C-C32B-F20C-K20A-13B REW-4G63T-SR20DET-RB26DETT-VR38DETT-4AGE-1JZGTE-2JZGTE | |
| | |
| | #214 |
| FA Kayıt Tarihi: 06-06-2004 Şehir: DonkeyServer Yaş: 24 Otomobil: .
|
Bilerek çarptı demek için elimizde kanıt yok. Ama çarpacağını anladığında yanından geçer, diskalifiye olurdu. Bunu çok rahat yapabilirdi. Ama...
__________________ ![]() |
| | |
| | #215 |
| Üye Kayıt Tarihi: 25-12-2004
| |
| | |
| | #216 |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 22
|
hakketende süpermiş... ![]() bnde onun kadar sevindim...![]()
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım |
| | |
| Reklam |
| | #217 |
| MdfyM Team Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Antalya Yaş: 26 Otomobil: n/a
|
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| kanada |