"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| |||||||
| Anket Sonuçlarını Göster: Sizce Kim Kazanır | |||
| Lewis Hamilton | | 2 | 33.33% |
| Heikki Kovalainen | | 0 | 0% |
| Fernando Alonso | | 0 | 0% |
| Felipe Massa | | 4 | 66.67% |
| Robert Kubica | | 0 | 0% |
| Nick Heidfeld | | 0 | 0% |
| Kimi Raikkonen | | 0 | 0% |
| Sürpriz Bir Pilot | | 0 | 0% |
| Oy Verenler: 6. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
| | Konu Seçenekleri |
| | #21 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 13-09-2006 Şehir: İzmir Yaş: 29 Otomobil: corolla d4d mmt
|
yağmur yağarsa süpriz pilot olabilir. aynı şekilde yağmur olursa massaya şans tanımıyorum . monaco da donut yapıp durdu. yağmurda iyi değil. hamilton da iyi değil. ya raikonnen alır ya da süpriz olur
|
| | |
| | #22 |
| Doctor |
yağmurda hamilton nasıl iyi değil abi.uçar gider
__________________ Gönül istiyorki,sevip sevilirken bir mucize olsa zaman dursa... |
| | |
| | #23 |
| fëanor Kayıt Tarihi: 10-05-2004 Yaş: 22
| |
| | |
| | #24 |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 22
| yagmurda alonso ve hamilton çok iyilerdir.... ![]() hamiltonun araç bakımından farkı var hamilton yagmurda rai ye tur bindirir...![]()
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım |
| | |
| | #25 |
| MdfyM Team Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Antalya Yaş: 26
| Yorum Geleneksel sıralama strateji değerlendirmesi... Bugünkü sıralama turlarında öncelikle Mclaren'lerin Ferrari pisti Spa'da Ferrari'ye en azından tek turda çok yaklaştığını bizzat gördük. Bu ileriki yarışlar için bir gösterge. Ancak bence yarışta Ferrari kuru havada tur başına 0.2 sn avantaj sağlayacaktır. Ferrari ile benzer aerodinamiği olan ve aynı motoru taşıyan STR'lerin de aynı şekilde hızlı olduklarını gördük. Gelelim ağırlık tahminlerine... Lewis Hamilton ve Massa her ikisi kusursuz turlar attılar, sıralamada farkı biraz daha uzun ve hızlı virajları olan ikinci sektör belirledi. Bu sektörün en hızlısı Hamilton'ın öndeki grupta ilk pite girecek kişi olduğunu söyleyebiliriz. Massa ondan bir tur ağır. Birinci ve üçüncü sektörlerde çok hızlı olan ve yarın muhtemelen en hızlı turu atacak olan Kimi'nin ikinci sektördeki hatasını da düşünürsek Massa'dan bir tur sonra ve Heikki'yle aynı anda pite gireceğini söyleyebiliriz. Yarışta ne olur? Yarın kuru hava bekleniyor, bu yüzden bu şekilde tahmin yazabiliriz. Start elbette çok önemli ve ilk 5 kazadan kaçınmak için ihtiyatlı olacaktır. Hamilton ve Massa bence ilk virajdan sıra kaybı olmadan çıkacak. Kimi biraz daha uyanik olup yarış çizgisi değil de kendi çizgisinden gidip Heikki'den pozisyon kapmaya çalışırsa ve 3. sırada dönerse galibiyet şansı olur. Aksi takdirde pitlerde Heikki'yi geçer ve 3. olarak hiç de iyi bir sonuç almış olmaz. Benim galibiyet için favorim Felipe Massa. Tabii yağmur yağmaz ve hata yapmazsa Kimi'yi sürpriz oynuyorum, eğer ilk virajda pozisyon kazanırsa...serhanacar.com Evet belkide sezonun en heyecanlı yarışlardan birine sahne olacak Spa - Francorchamps gp'nin start anında artık 45 dk. gibi bir süre kaldı vallahi ne yalan söyleyeyim hiç bukadar heyecanla beklediğim bir start anı daha olmadı bu sezon. Keyifli seyirler
__________________ |
| | |
| | #26 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 22-07-2005 Yaş: 18
|
Start sorunsuz olsun McLaren adına tek isteğim bu şimdilik ![]() Bu arada ilk defa ankette Kimi'ye oy çıkmadığını görüyorum foruma üye olduğum günden beri |
| | |
| | #27 |
|
Bide oy vermeyelim belki ozaman yarışı kazanır dedik
__________________ |
| | |
| | #28 |
|
Neyse ben kurlayım tv nin karşısına az kaldı ![]() Tekrardan keyifli bir gp diliyorum herkese.
__________________ |
| | |
| | #29 |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 22
|
haydi herkese seyir zevki yüksek bir gp izlemesi dileklerimle bnde moda gireyim yawaştan... ![]()
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım |
| | |
| | #30 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 22-07-2005 Yaş: 18
|
İyi olan kazansın diyorum |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|