"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #61 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
|
massa sc arkasından çıktıktan sonra hızı yakalayamadı bir turlu sonrasında derceleri anca iyileşti ama artık çok geçti tabi. alonsonun işi çok zor. son 3 yarıştır piquet ye geçiliyor. |
| | |
| | #62 |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 22
|
massa sc den sonra bile genede yetişmesi zordu lewis acayip hızlıydı gerçekten pit olayı ztn ayrı bir muamma büyük hata ama lewis genede geldi geçti... fastest lapda heildefielde gitti galiba....
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım |
| | |
| | #63 |
| MdfyM Team Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Antalya Yaş: 26
| Zaferin adı Hamilton
Lewis Hamilton büyük heyecana sahne olan Almanya Grand Prix'sini kazanarak şampiyonada liderliği eline geçirdi. Timo Glock'un kazasından sonra liderliğini kaybeden Hamilton ilk önce Massa'yı ve ardından Nelson Piquet'i geçerek yarışı kazanmayı başardı. ![]() Hamilton bu zaferi ile bu sezon 4. galibiyetini elde etmiş oldu. Yarışın en büyük sürprizini şüphesiz tek pit stop ile yarışı hatasız tamamlayan Nelson Piqoet Jr. yaptı. Brezilyalı sürücü yarışı ikinci sırada tamalayarak kariyerinin ilk Formula1 podyumuna ulaşmış oldu. Piquet yarışa 17. sırada başlayarak güvenlik aracı periyodu sonrasında performansını düşürmeden yarış sonuna kadar hatasız bir yarış sergiledi. Piquet'in ardından yarışı 3. sırada tamamlayan isim ise Felipe Massa oldu. Massa son 10 tur içinde Hamilton'a geçilince podyumun en üst basamağını kaçırmış oldu. Yarışa arka sıralarda başlayan Nick Heidfeld ise güvenlik aracının piste girmesi ile avantaj elde eden pilotlardan oldu. Alman sürücü yarışı 4. sırada tamalayarak kendi evindeki yarıştan 5 puan almayı başardı. McLaren Mercedes'in diğer sürücüsü Heikki Kovalainen ise yarışı 5. sırada tamamlarken sorunlu bir hafta sonu geçiren Kimi Raikkonen ancak 6. olabildi. BMW Sauber'den Robert Kubica'da Raikkonen'i takip ederken yarıştan son puanı alan isim Sebastian Vettel oldu. 3 pilotun yarış dışı kaldığı Almanya Grand Prix'inde en hızlı turu 1:15.987'lik derecesi ile Nick Heidfeld elde etti. Almanya Grand Prix'i şampiyonlukta üç pilot aynı puanla liderdiler. Bu yarışın ardından Lewis Hamilton 58 puana yükselerek liderlik koltuğuna oturdu. Felipe Massa 54 puanla ikinci sıraya yerleşirken Kimi Raikkonen 51 puanla 3. sırada yeraldı. Yarış Detayları: Kırmızı ışıkların sönmesi ile birlikte tüm pilotlar gazlarına yüklendiler. Lewis Hamilton iyi bir çıkışla ilk sıradaki yerini korurken Kovalainen'in baskısına rağmen Felipe Massa da ikinciliğini korumayı başardı. Harika bir start alan Robert Kubica ilk tur sonunda 4. sıraya kadar yükselirken Jarno Trulli ve Fernando Alonso yerlerini koruyamadılar. Yarışa 6. sırada başlayan Kimi Raikkonen de ilk turlarda atak yapamayarak ön sıralara yükselme şansını kaybetti. 3. turda Trulli'yi geçmek için atak yapan Alonso bu atağından sonuç alamayınca arkasındaki Raikkonen'e geçilmektende kurtulamadı. İlk turlarla birlikte Hamilton en hızlı turları atarken arayı da her geçen tur açmaya başladı. 7. turda Hamilton ikinci sıradaki Massa ile arasındaki farkı 7 saniyeye kadar çıkarttı. Aynı turda David Coulthard ile Jenson Button'ın mücadelesi sürüyordu. Couldhart 13.'lük mücadelesinde Button üzerindeki baskısını arttırdı. Ön sırada ise ilk 8 sürücü 20 saniyelik dilümde sıralanıyorlardı. Yarışa iyi bir startla başlayan ve Massa'ya atak yapma fırsatı bulan Kovalainen ilerleyen turlarda Brezilyalı ile arasındaki farkın açılmasına engel olamadı. Aynı zamanda 4. sıradaki Kubica'da Kovalainen'e yaklaşmaya başlamıştı. Bu iki sürücüyü yaklaşık 4 saniye farkla Trulli, Raikkonen ve Alonso takip ediyorlardı. Bu grubu ise Sebastian Vettel ve Mark Webber takip ediyorlardı. Vettel startta yerini korumuş ve geçen turlarda perfromansını arttırarak öndeki gruptan kopmamıştı. Sezona iyi bir başlangıç yapan Williams takımı Almanya'da da istediği performansı yakalamakta zorluk çekti. Nico Rosberg 14. sırada yarışı sürdürürken 17. turda da Nakajima spin atarak pozisyonunu kaybetti. 18. tur içerisinde yarışın ilk pit stopu lider Lewis Hamilton'dan geldi. Hamilton'ın piti 9 saniye sürdü ve piste Trulli'nin önünde döndü. Ancak Trulli aynı turda Hamilton'ı geçmeyi başardı. Hamilton'ın pite girdiği turda Kubica'da pit stop için garaja yöneldi. Trulli'nin Hamilton'ı geçmesinin ardından hemen sonra pit alanına girdi. Aynı şekilde Fernando Alonso da pit alanına girdi. Bu turda yarışta ikinciliğe yükselen Massa da pit alanına girdi. Massa'nın pit stopu 7.9 saniye sürdü. Ön sıralardaki pilotlar arasında en son pite Kimi Raikkonen girdi. 8. saniyelik pit molasının ardından Finlandiyalı sürücü Trulli ve Alonso'nun önünde piste geri döndü. Sebastian Vettel Alonso'dan daha geç pit alanına girince piste İspanyol pilotun önünde dönmeyi başardı. Yarışta ilk pit stop için en geç pit alanına yönelen isim Timo Glock oldu. Glock pite girmeden önce yarışı 3. sırada sürdürüyordu. Glock'un ilk pitstopundan sonra piste dönüşü heyecana sahne oldu. Alman sürücü Vettel ve Alonso'nun önünde piste geri döndü ancak aynı tur içerisinde güzel bir mücadele sonrasında Vettel'e geçilmekten kurtulamadı. 35. tur içerisinde Timo Glock start düzlüğü başlangıcında sağ arka süspansiyonunun kırılması nedeniyle pit duvarına çarptı. Bu kazanın ardından Glock'un aracı parçalanırken pist üzeride oldukça kirlendi. Hemen bu olayın ardından güvenlik aracı piste girdi. Glock aracından sağlık görevililerin yardımı ile inebildi. Ancak Alman sürücünün kendi başına yürüyebilmesi izleyicileri sevindirdi. Güvenlik aracının piste girmesi ile birlikte temizlik çalışmaları başlarken bütün takımlarda pit yolunun açılması ile birlikte yapılacak pit stoplar için hazırlıklara başladılar. Kaza olmadan önce Hamilton ile Massa'nın arasında 1 saniyelik bir fark vardı. Pit yolunun açılması ile birlikte bir çok pilot pit alanına yöneldi. Alonso ile Vettel pit çıkışında yan yana gelince İspanyol pilot pit çıkışındaki beyaz çizgiden taşmak zorunda kaldı. Ayrıca Red Bull'dan Mark Webber'in de motorundan gri dumanlar çıkmaya başladı. Ancak Webber bu şekilde güvenlik aracı periyodunda pistte kalmaya devam etti. Webber güvenlik aracının pite geri döndüğü turda yarıştan çekilmek zorunda kaldı. Yarışın bitimine 26 tur kala yarış tekrar başladı. Araçlar hızlanmaya başladığı anda Alonso Vettel'i geçmek için fırsat aramaya başladı. Aynı turda ön kısımda Kovalalinen ve Kubica arasında da mücadele yaşanıyordu. Kovalainen atağını yaptı ve Polonyalı sürücüyü geçerek 5. sıraya yükseldi. Alonso Vettel mücadelesine Raikkonen de dahil olunca bu üçlü stadyum önünde yan yana geldiler. Bu mücadeleden Alonso kaybeden olarak çıkınca Raikkonen ve Rosberg'e geçilmekten kurtulamadı. Güvenlik aracı periyodundan sonra Raikkonen ataklarını hızlandırdı. İlk önce Alonso ve Vettel'i geçen Finli daha sonra Trulli'yi rahat bir şekilde geçmeyi başardı. Ön tarafta ise 1 kez pite giren Hamilton Massa ile arasındaki farkı açmaya çalışıyordu. Her tur Hamilton yaklaşık 1 tur farkı açmayı başardı. Hamilton bitime 18 tur kala pit alanına girdi. 6.6 saniye pit alanınada kalan Hamilton piste Kovalainen'in arkasında döndü. Bu olayın ardından Felipe Massa ikinciliğe yükselmiş oldu. Kovalainen pit sonrası 2. turda arkasındaki Hamilton'a yol verince Hamilton 3. sıraya yükselmiş oldu. Bu atağın ardından hızlanan Hamilton Massa ile arasındaki farkı hızla düşürmeye başladı. Bitime 12 tur kala Hamilton artık Massa'nın tam arkasındaydı. Hemen bir tur sonra Hamilton müthiş bir atakla Brezilyalıyı geçmeyi başardı. Bu atağa karşılık veren Massa bunda başarılı olamayınca Piquet'in arkasında Hamilton 2. sıraya yükselmiş oldu. Yarışın büyük heyecana sahne olan son turlarında atak üstüne atak yaşandı. Hamilton Piquet'i geçerek kaybettiği yarış liderliğini tekrar eline alırken uzun süre arkasında kaldığı Kubica'yı da Raikkonen geçerek 6. sıraya yükseliyordu. Bu atalarla şampiyonadaki puan durumuda her geçişte değişti. Yarışa gerilerde başlayan Heidfeld güvenlik aracı sonrasında avantaj kazanan isimlerden oldu. Heidfeld son 6 tura girildiğinde 4. sıradaydı. Nelson Piquet Jr. yarışın son 3 turuna tek pit stopla girince yarışı sürpriz bir şekilde 2. sırada sürdürüyordu. Piquet yarış sonuna kadar sorun yaşamayınca yarışın en büyük sürprizini yaparak 17. sırada başladığı Almanya Grand Prix'ini 2. sırada bitirmeyi başardı. Yarışa pole pozisyonunda başlayan Hamilton Almanya'da zaferin ismi olurken şampiyonada da öne geçmeyi başardı. Felipe Massa yarışta podyuma çıkan son isim oldu. Massa'yı BMW Sauber'den Nick Heidfeld 4 olarak takip etti. ![]() turkiyef1.com
__________________ |
| | |
| | #64 |
| Alonso yine şanssızlıktan yakındı
Fernando Alonso, Almanya Grand Prix’de alınan hayal kırıcı sonuçtan dolayı şansızlığını suçladı. Yarışa beşinci cepten başlayan Renault pilotu, mücadelenin ilk dakikalarında arka sıralara doğru geriledi. ![]() Pozisyonunu geri kazanamayan İspanyol pilota, güvenlik aracının piste girmesi de yardım etmeyince mücadeleyi 11. sırada tamamladı. Takım arkadaşı Nelson Piquet’nin podyumun ikinci basamağına çıktığı yarışın ardından İspanyol televizyonuna konuşan Alonso, “Hayır, bir problemimiz yoktu. Yine şansla alakalı birşey” dedi. Alonso, “İnsanlar, hafta sonu boyunca problemler yaşayan, yeterli hıza sahip olamayan ancak güvenlik aracı periyodunda aniden kendini podyumda bulan takım arkadaşımı seviyor. Genel olarak olan buydu” ifadelerini kullandı. Yarışın bazı anlarının belirleyici olduğunu belirten Alonso, “Bir kez Trulli’yi geçmeye çalıştım. Ancak beni çok fazla zorladı ve iki sıra kaybettim” dedi. Alonso, “Ardından Vettel’le, pit alanında olmayacak bir şekilde karşılaştık. Yavaş yavaş sıra kaybettim, sonradan pozisyonumu geliştirmeyecek kadar geride kaldım” diye konuştu. Yarışın sonlarına doğru spin atan ancak bunun kendisi için çok önemli olmadığını belirten İspanyol pilot, “Vettel’le bir arada kalmaya çalışıyordum. Neyse, 10. veya 11. olmamın veya gelecek yarış için motoru korumak maksadıyla pite girmemin hiçbir önemli yok” dedi turkiyef1.com
__________________ |
| | |
| | #65 |
| Takım staretejisi Hamilton'ı şaşırttı
Lewis Hamilton, güvenlik aracı periyodunda McLaren’ın pite girmeme stratejisinin kendisini şaşırttığını söyledi. Açılış bölümünde yarışı domine eden İngiliz pilot Timo Glock’un 35. turda geçirdiği büyük kazanın ardından güvenlik aracı periyodunda pite girmeyen üç pilottan biriydi. ![]() McLaren’ın bu kararı vermesinde, yumuşak lastiklerle uzun süre gitme ihtimali ve Hamilton’ın hız ortalamısının son pit öncesinde yeterli zaman farkını oluşturacağına inandığı için verdiği tahmin ediliyor. Ancak güvenlik aracının pistte beklenenden daha uzun kaldığı yarışta Hamilton, pite girmeden önce dokuz tur daha attı. Ardından önce takım arkadaşı Heikki Kovalainen’i geçen İngiliz pilot daha sonra Felipe Massa ve Nelson Piquet’yi geçerek zafere uzandı. Hamilton yarış sonrasında, “Bunu yapmayı planlamıyordum.Ön sırada çok daha rahat ve endişesiz bir yarış çıkarmayı tercih ederdim ama olmad” dedi. 23 yaşındaki İngiliz pilot, “Takım pistte kalmamı tercih etti. Sanırım, arada belli bir boşluk açabileceğimi düşünmüş olabilirler. Fakat bunun için 23 saniyelik bir farka ihtiyacım vardı ve önümdeki tur sayısı ise sadece yediydi” diye konuştu. Hamilton, “Onlara bundan emin misiniz diye sordum. Fakat hepsi aynı düşüncedeydi ve kararlarını vermişlerdi. Elbette gelecek yarışa gitmeden önce bundan da bir ders çıkaracağız” dedi. Hafta sonunun en hızlı ve en iyi aracına sahip olduklarını kaydeden Hamilton, “Bu sonuç tüm elemanların çok sıkı çalışmalarıyla mümkün oldu. Takım harikaydı, olağanüstü bir iş çıkardılar” şeklinde konuştu. Bu arada pitten çıkmasından sonra kendisine yol veren takım arkadaşına minettar olduğunu ifade eden Hamilton, “Heikki’nin arkadasında piste döndüm. Heikki’ye çok teşekkür etmem lazım, harika bir takım arkadaşı. Büyük bir mücadeleye girmedi ve daha hızlı olduğumu gördü” dedi. Pite girdikten yedi tur sonra Massa’yı sollayarak geçen Hamilton, “Massa’dan çok daha hızlı olduğumu biliyordum, dolayısıyla yaptığım tek şey hızımı korumaya çalışmak oldu” ifadelerini kullandı. turkiyef1.com
__________________ |
| | |
| | #66 |
| Glock kazadan yara almadan kurtuldu
Timo Glock’un, Almanya Grand Prix’nin 35. turunda geçirdiği ciddi kazadan yara almadan kurtulduğu ancak ön tedbir olarak muayeneden geçmek üzere hastaneye kaldırıldığı belirtildi. ![]() Toyota pilotu start düzlüğü başlangıcında sağ arka süspünsiyonunun kırılması sonucu aracın kontrolünü kaybederek şiddetli bir şekilde pit duvarına çarpmıştı. Araçtan pist görevlilerinin yardımıyla çıkan Glock, olayın ardından derhal hastaneye kaldırıldı. Ancak Toyota sözcüsü, Glock’un olaydan yara almadan kurtulduğunu ve şu an muayeneden geçtiğini söyledi. Kaza nedeniyle güvenlik aracının pistten çıkmasından sonra pilotlar arasındaki kıyasıya rekabetten Felipe Massa ve Nelson Piquet’yi geçen Lewis Hamilton zaferle çıktı. Güvenlik aracı öncesinde altıncı sırada olan Glock’un takım arkadaşı Jarno Trulli ise yarışı ancak dokuzuncu sırada bitirebildi. Formula1, F1, GP2, DTM, Champcar, IRL, Indy ve motorsporları merkezi turkiyef1.com
__________________ |
| | |
| | #67 |
| Heidfeld: ‘Müthiş sonuç’
Nick Heidfeld, Almanya Grand Prix sıralama turlarındaki zayıf performansının ardından gelen dördüncülüğün “harika” bir sonuç olduğunu ifade etti. Dünkü sıralamalarda, hız turunda hata yapan BMW Sauber pilotu yarışa 12. cepten başlamak zorunda kalmıştı. Hem güvenlik aracı periyodundan faydalanan, hem de takımın stratejisi sayesinde pozisyonunu geliştiren Alman sürücü bir ara üçüncü sıraya kadar yükseldi. Pite girdikten sonra dördüncü sıraya gerilemesine rağmen sonuçtan çok memnun olduğunu söyleyen Heidfeld, “12. cepten gelerek dördüncü olmak harika bir sonuç. Sıralamalarda ilk 10’a girememek, yakıt yükünüzü seçmekte serbestsiniz manasına geliyor. Dolayısıyla biz de tercihimizi ilk pite kadar uzun bir bölüm olmasını yönünde kullandık. Bu yüzden hemen herkes güvenlik periyodunda yeniden yakıt alırken, ben pite girmedim” dedi. Pite girmemesinin yarışın en önemli anlarından biri olduğunu ifade eden Heidfeld, trafikten kolayca çıkabildiğini belirterek, “Daha önce gerçek hızımı ortaya koyamıyordum ve hiç önüm açık, temiz bir tur atamamıştım. Oyla araç iyiydi, en hızlı tur zamanı da bunu kanıtlıyor” diye konuştu. Heidfeld, “Sonunda Felipe’ye çok yakındım ama bu mesafe onu sollamak için yeterli değildi. Kendi seyircim önünde iyi bir yarış çıkardığım için mutluyum. Böylece dünkü sıralama turlarında hayal kırıklığına uğramış olan taraftarlarımı belki sevindirmişimdir” dedi. Robert Kubica ise, lastiklerdeki ani performans kaybıyla uğraştığını belirterek, “Böyle bir yarışın ardından mutlu olmak zor. Yarışın ilk bölümünde McLaren-Mercedes ve Ferrari’nin hızına karşılık verebiliyordum. Ancak sonradan birden aracın hızı düştü” şeklinde konuştu. Kubica, “Lastiklerin yol tutuşu zayıfladı, muhtemelen bunun nedeni lastiklerin çok soğumasıydı. Fakat gerçek nedeni bulmak için verileri analiz etmemiz gerekiyor” dedi. turkiyef1.com
__________________ |
| | |
| | #68 |
| Massa: ‘0.5 saniye daha hızlı bir araca karşı hiçbir şey yapamazsınız’
Felipe Massa, yarışın son turlarında Lewis Hamilton’a karşı savunma yapabilecek kadar rekabetçi bir araca sahip olmadıklarını ifade etti. McLaren’ın, güvenlik aracı periyodundaki pite girmeme kararının ardından yarışı kazanma ihtimali ortaya çıkan Massa, buna rağmen Hamilton’ın hızına cevap veremeyince mücadeleyi üçüncü sırada tamamladı. Massa yarış sonrasında düzenlenen basın toplantısında, “Aracın hızını biliyordu. Yumuşak lastiklerle sürmesi zor olduğu için sert lastikler vardı. Yeterince hızlı olamadım” dedi. Araçta dengeyi muhafaza etmekte çok zorlandığını kaydeden Brezilyalı sürücü, “Sanırım frenlerde de biraz problem vardı. Araç performansı iyi değildi. Dolayısıyla mücadele edecek bir araca sahip değildim. Denedim ama en azından bugün için mümkün olmadı” diye konuştu. Hamilton’ın ilk bölümdeki hızını gördükten sonra mağlubiyeti kabullendiğini itiraf eden Massa, “Yarışın zor geçeceğini bekliyordum, çünkü Lewis başlangıçta çok hızlıydı. Bu pistte bizden çok daha hızlı olduklarını biliyordum” dedi. Massa, “Yarıştaki hızına göre, dün harika bir sıralama performansı gösterdiğimi düşünüyorum çünkü çok daha hızlı olmalıydılar. Yarışın ilk bölümünde yarım saniye daha hızlıydılar, böyle bir durumda hiçbir şey yapamazsınız” diye konuştu. Bu arada yarışı üçüncü sırada bitirmesinin kendisi için tatmin edici olduğunu belirterek, şampiyonluk mücadelesinde Hamilton’ın sadece 4 puan gerisinde olduğunu vurguladı. Massa ayrıca, “Sezonun henüz ortasındayız. Şampiyona ortada, çok daha sıkı çalışmamız gerekiyor. Takımın bunu yapacağından ve önümüzdeki yarışlar için rekabetçi bir araca sahip olacağımızdan eminim” dedi. turkiyef1.com
__________________ |
| | |
| | #69 |
| Piquet: 'Kumar oynadık ve kazandık'
Almanya Grand Prix’nin en büyük sürprizini yapan Renault pilotu Nelson Piquet, güvenlik aracı periyodunda şansın kendisinden yana olduğunu belirterek, bunun podyumu getirdiğini söyledi. ![]() Yarışa 17. cepten başlayarak müthiş bir sonuca imza atan Brezilyalı çaylak pilot böylece F1 kariyerinin ilk podyum finişini gerçekleşmiş oldu. Tek pit stop stratejisi sayesinde güvenlik aracı periyodu avantajını sonuna kadar kullanan Piquet bitime doğru yarışın liderliğini yapmasına rağmen Lewis Hamilton’ın hızına karşı koyamadı ve Almanya GP’yi Felipe Massa’nın önünde ikinci sırada tamamladı. Piquet yarış sonrasında ilk kez çıktığı basın toplantısına, “Nereden başlayacağımı bile bilemiyorum. Serbest antremanlarda araç her geçen tur daha iyiye gidiyordu. Sıralamalara kadar herşey iyiydi. Ancak sıralamaların ilk seansında çok iyi bir hız turu yapamadım. İkinci denememde ise trafik vardı. O yüzden arkadan başlamak zorunda kaldım” diye konuştu. Piquet, “Artık yarış nasıl geçer diye düşünüyordum. Fakat bu güvenlik aracı kurallarından doğan şans bugün bizim yanımızdaydı. Takım beni doğru zamanda çekerek iyi bir karar vermiş oldu” dedi Brezilyalı pilot, “Açıkçası yarıştan önce pit stop stratejisi konusunda bir kumar oynamaya karar verdik. Yarış başladığında tercihimizi yapmıştık. Eğer agresif bir performans gösterirsek mükemmel bir strateji olacaktı. İlk bölümlerde hemen sollama yapmaya çalıştım, elbette normalde podyuma varamayacaktık ancak şans bizim yanımızdaydı ve sonuçta hızımı koruyarak podyuma çıkmayı başardım” diye konuştu. Hamilton’a karşı çok fazla savunma yapmamayı tercih ettiğini belirten Piquet, podyum finiş şansını riske atmak istemediğini ifade etti. Bu arada bugünkü sonuçlarla, 1991’den bu yana ilk kez iki Brezilyalı pilot podyuma çıkmış oldu. Daha önce de Piquet’nin babası Nelson ve Ayrton Senna aynı yarışta podyuma çıkmıştı. turkiyef1.com
__________________ |
| | |
| | #70 |
| Rosberg: ‘Şeytanın bacağını kıracağım’
Nico Rosberg, Hockenheim’dan puansız dönmelerine rağmen kendisinin ve takımın Almanya’da gösterdiği performansın tatmin edici olduğunu belirtti. Yarışa 13. cepten başlayan Alman pilot, son turlarda Fernando Alonso’nun spin atmasından faydalanarak mücadeleyi 10. sırada tamamladı. Rosberg, “Kendi evimdeki yarıştan puansız dönmek harika değil tabii ki, ancak iyi bir yarış oldu” dedi. Rosberg, “Yarşın başında yaşadığım teknik bir problem nedeniyle bir sıra kaybettim. Daha sonra ise araçta oldukça rahattım ve sürekli bastım, önüm kısmen açıktı ve araç iyi gidiyordu. Güvenlik aracı piste girinceyse ortalık biraz karıştı” diye konuştu. Bununla birlikte Alman taraftarlar önünde yarışmanın çok güzel olduğunu belirten Rosberg pistte heyecan verici bir atmosfer olduğunu söyledi. İstanbul’dan bu yana puan alamayan Rosberg, bundan sonra şeytanın bacağını kıracağı konusunda iyimser olduğunu ifade etti. Alman sürücü, “Önümüzde, kesinlikle iyi işler başarabileceğimize emin olduğum birkaç yarış var. Performansımızı geliştireceğimizi düşünüyorum” dedi. turkiyef1.com
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| almanya |
| Konu Seçenekleri | |
|
|