"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #51 |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 22
|
allah kahretsin yaa şu renoyu gitmiyor şu araba yaaaa sinir oldum raikonen düzlükte boy boy ayırdı gitti yaw.... ![]() hadi rai geçerde vettel yaaa neden verıon ki reno motorunu onlara al başına bela işte...![]()
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım |
| | |
| | #52 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
|
lewis kesinlikle harika sürdü. yarış 1. liğinde massa ona yardımcı olmadoı değil. felipenin aklı nerde bilmiyorum ama hızlanana kadar lewis geldi geçti. kimi ye yorum bile yapamıyorum zayıftı. vettel alonso rosberg webber ve trulli ye üstünlük kurdu açık açık. ve ben size demiştim piquet alonsoyu geçebilir diye |
| | |
| | #53 |
|
piqute tebrikler gerçektende...massanın yapacagı birşey yoktu ayrıca lewis herkesten baya bir hızlıydı massanın frenler bitmiş ti...bnce en iyi strateji orta sıra takımları için 1 pitstop tabi bugün güvenlik aracıda yardımcı oldu piq ye ama bn bir ara 1. olabilecegini bile düşündüm....
| | |
| | #54 |
| --- Kayıt Tarihi: 14-05-2006 Şehir: . Otomobil: .
|
Ferrari düzlüklerde süper hızlıydı ama yarışda pek iyi durumda olamadılar. Özellikle Massa'nın Piquet'i geçememesine şaşırdım çok kolay bıraktı yarışı seneye Ferrari'ye taze kan lazım pilotlarda kubica felan geçse çok heycanlı yarışlar izleriz.
__________________ |
| | |
| | #55 |
| Senior Member |
yarışı izleyemedim. ama çok merak ettim piqe 2.olmuş.hemde gerilerden gelmiş.
|
| | |
| | #56 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 10-01-2006 Yaş: 24
|
piqe 17. likten başlayıp 2 oldu.. ama sarı bayrak sırasında geçti herkesi.. yani en azından çoğunu.. hamilton muhteşemdi.. sürüşü muhteşem aracı muhteşem.. massanın güya bizim spikerin duyduğuna göre frenlerinde problem varmış bilmiyorum yarış sonrası ne açıklama yaptı... rai beklenilenin çok altındaydı derdi nedir anlamadım.. alonso esasında bayağa iyi.. ama gereğinden fazla zorluyor bence.. eğlence açısından keyifli ama sıralama açısından kötü oluyor.. kaç kere öndekini aşırı zorlarken arkadakine geçildi.. |
| | |
| | #57 |
| Senior Member |
Ben kimi kazanır demiştim ankete sırf almanyada risk alıcam dedi diye ona güvendim ama yanılmışım .... Adam seyahate çıkmışçasına yavaştı taki SC girip çıkana kadar ama yinede fazla hızlanmadı .... Ferrrari genelde kötü idi zaten çok ağır ve yavaş kaldılar Mclaren çok hızlı bir yarış çıkarttı levis tbrikler düzlüklerdeki hızı ferrariyi kurtarmaya yetmedi... Massa da yavaş kaldı ama neden anlamasım bir renoya yetişemeyecek kadar düşük performans pilottan olamaz bence sorun nerede basın toplantısını izlemedim ... yarış çok sıradan basıitti Allahtan glock un araba patladı da heyecan geldi |
| | |
| | #58 |
| Üye Kayıt Tarihi: 25-12-2004
|
lewis superdi. massa bi bardak su icsin. beklenen yorum da kimden geldi siz tahmin edin ![]() "People like my teammate, who had some problems during the weekend, who could not find the pace, suddenly get a safety car period and found himself on the podium. So that was basically it." "haftasonu problem yasayan ve hizli olamayan takim arkadasim gibi insanlar birden guvenlik araci periyodunu yakaliyorlar ve kendilerini podyumda buluyorlar. hersey bundan ibaret." |
| | |
| | #59 |
|
basın toplantısında frenlerinden ve lastiklerinden şikayet etti massa
| | |
| | #60 | |
| Alıntı:
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım | |
| | |