"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #101 | |
| 16 RS 611 Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB | Alıntı:
__________________ Ben en iyisi beklemeye devam edeyim... | |
| | |
| | #102 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 18-07-2007 Yaş: 26 | Alonso'dan nefret ediyorum.Hırslarının kurbanı olan bi adam. Hakkinen lazım bize bitane
__________________ |
| | |
| | #103 |
| 16 RS 611 Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB |
hak hak hak hakkinen türküsü bile vardı ey gidi günler shumiyi her tokatlayışında ne sevinirdimbu arada alonso mclarenda çoşar bence
__________________ Ben en iyisi beklemeye devam edeyim... |
| | |
| | #104 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 18-07-2007 Yaş: 26 | Alıntı:
![]() Seneye ne olur bilmem ama Kubica ve ya Rosberg'den biri gelirse şaşırmayın derim.
__________________ | |
| | |
| | #105 |
| MdfyM Team Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Antalya Yaş: 26 | Toyota büyük kazanının nedenini buldu
Toyota takımı, iki hafta önce Almanya GP’de Timo Glock’un geçirdiği büyük kazanın nedenini tespit etti. Alman pilot, Hockenheim’daki mücadelenin 36’ncı turunda ana düzlüğe çıkarken sağ arka süspansiyonun parçalanması sonucu ciddi bir kaza geçirmişti. ![]() Toyota’dan yapılan açıklamada, kazaya Hockenheim öncesinde Glock’un İngiltere Grand Prix’de kullandığı hasarlı bir parçanın neden olduğu ifade edildi. Açıklamada, sözkonusu parçanın Silverstone’da problem çıkarmamasına rağmen, Hockenheim’da kazaya sebebiyet verdiği kaydedildi. Bu tür kazaların bir daha tekrarlanmayacağını ifade eden Japon ekibi, “Timo Glock’un Almanya Grand Prix’de geçirdiği büyük kazanın ardından, Toyota Motorsport konuya ilişkin kapsamlı bir soruşturma başlattı” dedi. Açıklamada, “İlk olarak arka rot kolunun, Timo’nun aracın kontrolünü kaybetmesine neden olduğu tespit edildi. Fakat Almanya’daki yarış sırasında veya öncesinde rot kolunun problemli olduğunu gösteren herhangi bir işarete rastlanmamıştı” denildi. Rot kolunun İngiltere GP’de ve sonrasında rutin denetimlere girmesine rağmen hasarlı olduğunun tespit edilemediği belirtilen açıklamada, Toyota’nın benzer hadiselerin yaşanmasını önlemek için inceleme ve denetim sürecini yeniden gözden geçirdiği kaydedildi. Haberin Kaynağı; turkiyef1.com Picture ßy; Prost
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| almanya |
| Konu Seçenekleri | |
|
|