"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #91 |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 22
|
son 3 yarışta alonsoyu geçti elysion unutma.... bnde snn kadar begenmiyordum nelsonu ama gelişim içinde daha ilk sezonu ve hakketende bazı şeyleri ögreniyor ki bu yarışta alonsoda onun ayarlarından kullanmış... ögreniyor işi bnce seneye kuvvetli bir ekip olucak reno böle kalırsa...
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım |
| | |
| | #92 |
| anneyi beklerken Kayıt Tarihi: 15-03-2007 Şehir: antalya-ankara Yaş: 21 Otomobil: belki bi gün STI-
Blog Kayıtları: 2 |
nelson takıma gelirken ne kadar heyecanlandığımı ve sevindiğimi hatırlıyorum.. ama şimdi tık yok.. umarım dediğin gibi geliştirir kendini ama artık tek bi genç pilot favorim var,o da Vettel ![]() gelecek sezon umarım renault bu sezona benzer bi tablo çıkarmaz,çıkarırsa da Alonso takımda olmaz..
__________________ 18 Kasım Emre Yurdakul@Hacettepe Üniversitesi |
| | |
| | #93 |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 22
|
aslında bn mark webberi begeniyordum ancak büyük takımlarda fırsat bulamadı ve eridi gitti adam aslında iyi bir pilot belki şampiyonluga oynucak bir hıza sahip deildir ancak tecrübeli vede rekabeti bırakmayan bir pilot sonra button da var bu pilotlar iş yapabilcek pilotlardı ama olmadı vettelde öle olmaz inşallah onunda önünde uzun zaman var hızlı ögreniyor inşallah sonu hayırlı olur....
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım |
| | |
| | #94 | |
| anneyi beklerken Kayıt Tarihi: 15-03-2007 Şehir: antalya-ankara Yaş: 21 Otomobil: belki bi gün STI-
Blog Kayıtları: 2 | Alıntı:
renault-redbull seçiminde redbull'u seçerek hayatımın hatasını yaptım demiş.. button da çok yetenekli bi pilot.. bakalım,gelecek sezon baya rekabet olucak gibi
__________________ 18 Kasım Emre Yurdakul@Hacettepe Üniversitesi | |
| | |
| | #95 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 18-07-2007 Yaş: 26
|
hamido hakikaten iyi pilot. Allah'tan McLaren'de.Takım kendine geldi nihayet .Ama Kova'nın yerine bi pilot lazım seneye.Beğenemiyorum bi türlü o adamı.Kimyası bozuk geliyor bana.
__________________ |
| | |
| | #96 |
| MdfyM Team Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Antalya Yaş: 26
|
Hamilton ve Dennis, yarış sonrasında anlayışından dolayı Kovalainen'e teşekkür etmişti. Ancak yarış sırasında Alman seyircilerden bazıları olaydan duydukları memnuniyetsizliği ıslık çalarak protesto etmişti. Ancak Dennis, bunun bir takım emri olmadığını belirterek, "Bizim yaptığmız tek şey, pilotlarımıza birbirlerinin hızlarına saygı gösterme tavsiyesi olmuştur" dedi. Dennis, "Lewis yaklaşık olarak bir saniye daha hızlıydık. Kendisine sadece Lewis'in daha hızlı olduğunu söyledik. O da, Lewis'in geçişine izin verdi. Bu sportif açıdan çok büyük bir jest" ifadelerini kullandı. Kovalainen'e işaret eden Dennis ayrıca,"Bunun en iyi yol olduğunu biliyordu. Bu, yarış takımının yapacağı birşeydir. Tüm gerçek takım arkadaşları da aynı şeyi yapar" dedi. Tek kelimeyle iğrenç ve iki yüzlü bir demeç!
__________________ |
| | |
| | #97 |
| Üye Kayıt Tarihi: 25-12-2004
|
ferrari'nin bu sene dahil yillardir yaptigi birseye, kimi gecen sene massa'ya takim emriyle sampiyon yapilirken eyvallah, simdi ron acikca telsizden dedigini aciklayinca iki yuzluluk |
| | |
| | #98 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
|
barichelloyu severim hatta geldiğinden çok sevinmiştim. ama o malum yarışta yaptığı hareket o kadar iticiydi ki ferrar gereğinden fazla tepki çekti.
|
| | |
| | #99 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 10-01-2006 Yaş: 24
|
ben hiç rahatsız olmadım.. kovalainene yapılan kıyak bu yarışta zaten yeterliydi bence.. hamilton sokulup kovalainen sokulmayabilirdi veya arka arkaya sokulup ferrari gibi kovalainene zaman kaybettirilebilirdi.. kovalainen o zaman ilk 8 e bile girebilirmiydi çok merak ediyorum... buna rağmen hamilton arkasına geldiği anda yol vermedi.. bi çekişti zorladı ama hamilton bariz hızlıydı... ha 2 tur daha arkasında tutabilirdi ama insaf yani o kadar da değil takım olduklarını da görmezden gelmemek lazım |
| | |
| | #100 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 18-07-2007 Yaş: 26
|
Efsane pilot Schumi takım emirlerinden yararlanınca sorun yok?!, McLaren yapınca var. Biraz objektif olmak lazım.Kaldıki Silverstone'da startta Kova ile Hamido'nun lastik lastiğe gidip yarışı riske attıklarını, birbirlerini geçmek için nasıl mücadele ettiklerinide gördük. Ama ben hiç Schumi'nin takım arkadaşıyla çekiştiğini görmedim?
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| almanya |
| Konu Seçenekleri | |
|
|