"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #51 |
| İZMİRLİCEM | abi ya CRX seninmiydi 1 hafka önce fln birey dersanesinin aşağı doğru gidiodun iyi vuruodu baslar kaç rms kaç watt komple tesisatı kaça yaptırdın nerede????
__________________ İNÖNÜ ÜNİVERCİTY STREET RACE TM BOSS |
| | |
| | #53 |
| İZMİRLİCEM |
abi ya şu NOS tüpünde bigün dolu gez bak dün bascaktın NOS tüpün dolu olmadığı için geçtim seni ![]() ![]() ,ATALARIMIZ NE DEMİŞ,NOS TÜPÜ BOŞ OLANIN HAYAT DAMARLARI KOPMUŞ DEMEKTİR![]() ![]()
| | |
| | #54 | |
| radiodecoder Kayıt Tarihi: 19-05-2004 Şehir: MALATYA Yaş: 34 Otomobil: Honda CRX Gen-2 / Fiat Siena 1.4 EL
| Alıntı:
fiyata bakarsan 2 kenwood amfi, 2 Wibe bas, usbli pioneer head, 2 takım pioneer oval, bir çift 17cm pioneer, stinger kablolar anlayacağın sıfırı 2 buçuk 3 civarı tutar... senin arabaya uygulama yapıcaksan ilk önce Car400 ü atman lazım
__________________ iNTERKOM Mesajı son düzenleyen audiomania : 10-05-2008 - 02:32 | |
| | |
| | #55 | |
| radiodecoder Kayıt Tarihi: 19-05-2004 Şehir: MALATYA Yaş: 34 Otomobil: Honda CRX Gen-2 / Fiat Siena 1.4 EL
| Alıntı:
geçenlerde prelude'u olan arkadaşla tanıştık unuttum ismini...
__________________ iNTERKOM Mesajı son düzenleyen audiomania : 10-05-2008 - 02:30 | |
| | |
| | #56 |
| İZMİRLİCEM | DENİZ ABİ
| | |
| | #57 |
|
yeni geldim eve... kışla caddesi, ofis kavşağı, inönü caddesi acaip yoğundu arkadaşlar.. orda olanınız varmıydı bilmiyorum ama acaip etkinlik vardı ![]() kışlada verdim coşkuyu, ben gaz verdim kalabalık gaza geldi, kalabalık gaza geldi ben debriyajı bitirdim süper bi akşam oldu...
__________________ iNTERKOM |
| | |
| | #58 | |
| İZMİRLİCEM | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ İNÖNÜ ÜNİVERCİTY STREET RACE TM BOSS | |
| | |
| | #59 |
|
yay var zaten, 18 jant performansı öldürür diye takmadım, alev kitinin gereği yok alttan kendi fitilimizi ateşleriz soora sönmez
__________________ iNTERKOM |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|