"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #961 | |
| Forever MB Kayıt Tarihi: 04-02-2008 Şehir: slovakia-banska Otomobil: 20O6 hdi
| Alıntı:
burdaki arkadaşlarda bilmiyor heralde ama haftaya bende yola çıkcam büyük ihtimalle çarşamba günü malatyadayım gider gitmez öğrenirim burdan yazarım acil lazımsa yine bir şekilde buluruz ne zaman kalktığını felan | |
| | |
| | #962 |
| renaultsport |
hehehe sağolasın ![]() yok aciliyeti yani öyle ya da böyle uçakla gelip ordan da kemaliyeye gidecez yani... saat kaçta nasıl olursa artık.... |
| | |
| | #963 |
|
zaten arapgir-kemaliye arabaları bildiğim kadarıyla saatte bir kalkıyo yani çok sıkıntı çekmezsiniz eğer bi sıkıntı felan olursa numaramı felan pm den atayım yardımcı oluruz.
|
| | |
| | #964 | |
| renaultsport | Alıntı:
eski otogardan gidiyormuş kemaliyeye.. | |
| | |
| | #965 |
| İZMİRLİCEM |
kimse yokmu alooooooooooo
__________________ İNÖNÜ ÜNİVERCİTY STREET RACE TM BOSS |
| | |
| | #967 |
| İZMİRLİCEM |
abi ya kimse yazmıo ya bide audiomania nerelerde acaba ne zamandan beri kayıp
__________________ İNÖNÜ ÜNİVERCİTY STREET RACE TM BOSS |
| | |
| | #968 |
|
walla ben bugun audiomania nın arabasını sanayide gülek otomotiv yıkama onun önünde gördüm şu malatya ne kadar küçük ya maşallah 2 günde görmediğim adam kalmadı |
| | |
| | #969 |
| renaultsport |
malatyadan geçtik gittik vella şuan kemaliyedeyim ![]() perşembe sabah yine malatyadayı m sonra akşam 21.20 uçuşuyla istanbula dönüş... |
| | |
| | #970 |
| renaultsport |
malatya erhaç havaalanında eşyalarımızı bırakıp sonra şehre geri inme şansımız var mı bilen var mı?
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| malatya, modifiyem |
| Konu Seçenekleri | |
|
|