"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #941 |
| Malatya oTo Drag | abi olur böyle seyler Allah daha büyüqünden esirgesin. güzel bi aksam gecirdik hersey icin saolasın. ama araban gercekten cok güzel gidiyor. ben bu kadar gideceqini tahmin etmemiştim. coqu arabayı zorlarsın zaten kendi grubu 1.6 icin birşey söylememe gerek yok. Allah kaza bela vermesin.
__________________ |
| | |
| | #942 |
| radiodecoder Kayıt Tarihi: 19-05-2004 Şehir: MALATYA Yaş: 34 Otomobil: Honda CRX Gen-2 / Fiat Siena 1.4 EL
|
valla harbiden güzel bir akşam oldu.. sık sık tekrarlayalım hep beraber... zaten evin-işin stresinden bunalmıştım bana çok iyi geldi.. sağolun hepiniz...
__________________ iNTERKOM |
| | |
| | #943 |
| BMW ///M User/BMW Lover Kayıt Tarihi: 04-04-2005 Yaş: 20 Otomobil: E36 ?? :)
|
Hayır mı,yarışlar felan? ![]() Geleyim mi?
__________________ Elbet birgün bu kış biter,yaz gelir... |
| | |
| | #944 |
| radiodecoder Kayıt Tarihi: 19-05-2004 Şehir: MALATYA Yaş: 34 Otomobil: Honda CRX Gen-2 / Fiat Siena 1.4 EL
|
Bu arada arkadaşlar yeni jantlarım nasıl duruyor?
| | |
| | #945 |
|
Bunlarda kromajı kalkınca garantiye giden eski jantlarım
| | |
| | #946 |
| Malatya oTo Drag |
ikiside güzel jant ama eskisi daha gönüllü duruor.
__________________ |
| | |
| | #947 |
| akşam güzeldi bidahakine sende gel.... muhabbet ortamını çoğaltalım arkadaşlar gerek sanal gerek gerçek....
| | |
| | #948 |
| İZMİRLİCEM |
insan bizede hbr verir yav şurda 15 gün kalmış össye stres atardık hep beraber
__________________ İNÖNÜ ÜNİVERCİTY STREET RACE TM BOSS |
| | |
| | #949 |
|
kaçırdın
| | |
| | #950 |
| İZMİRLİCEM | hbr vermediniz abi kaçırırım tabikide neyse bidahakine inşallah verirsiniz hbr umarımm
__________________ İNÖNÜ ÜNİVERCİTY STREET RACE TM BOSS |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| malatya, modifiyem |
| Konu Seçenekleri | |
|
|