"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #31 |
| seçkin | Re: Chat ve serbest konular
cok güzel bi duygu olduğuna eminim ama, ben kalbim dayanmaz. sevenlere saygı duyuyorum. |
| | |
| | #32 |
| Aktif Üye | Re: Chat ve serbest konular
Eyvallah dostum saolasın yeni döndüm bende ama bos dönmedik cok sükür...Bizim icimizdeki de modifiye askı...
__________________ Kadını Gösteren Etek , Erkegi Gösteren VTEC |
| | |
| | #33 |
| EFE | Re: Chat ve serbest konular
Ne zaman buluşacagız Hondayı göresim geldi
|
| | |
| | #34 |
| Malatya oTo Drag | Re: Chat ve serbest konular
ben bugün dıştan gördüm şansa .. Cafenin önünde duruyordum. bi baqtım siyah bi honda geliyor allah allah ben bunu bi yerden tanıyorum dedim bi baqtım deniz dai ama güzel oLmuş ön tampon. bu arada bişi daha var . ilk gectiginde göz göze geldik bi selam bile vermedin. bi de şu var . deniz dayı sana sakal yakışmıyor kes gitsin . bi an tereddüte düştüm sen misin deilmisin diye.. bizim oradan 3 sefer gectin arka arkaya 3. de bu o dedim (ama halen senmisin deil misin bilmiyorum. araba senin araba idi. Sakaldan oLsa Gerek Hiç Sakallı Görmedim )
__________________ |
| | |
| | #35 |
| C@RiSM@ Kayıt Tarihi: 23-05-2005 Yaş: 21
| Re: Chat ve serbest konular İFRAFİL SEN BU KARTI NE ZAMAN GETİRMEYİ DÜŞÜNÜYORSUN
__________________ |
| | |
| | #36 |
skyline sana kart mart yoq sen en ii si gece eve giderken israfil ini önünü kes odunla bi tane kafası fur cebinden al 5 dk sonra gel aaaaaa sana ne oldu de ![]() heheuehueheu ![]() (bugün keyfim yerinde alttan alın )
__________________ |
| | |
| | #37 |
| Re: Chat ve serbest konular
yok ona gerek yok getirir deeee ne zaman allah bilirrr
__________________ |
| | |
| | #38 |
| EFE | Re: Chat ve serbest konular
ayıp ali kardeş bu kadar reklam etmene gerek yok sanki buluşmalara geldigi varda kartını istiyor ![]() laf aramızda bunları yazarken ali de buralarda, bunları yüzünede söyledim ama birde forumda rezil edeyim dedim |
| | |
| | #39 |
heuhueheu senden korkulur
__________________ |
| | |
| | #40 |
| Re: Chat ve serbest konular
ya kimsenin rezil olduğu falan yok gardaş buluşma fazla olmadı hem karting ben seevmem bunun dışında sana iki ay önce verilen kartı getirmedin bide sen bunu düşün iso yaaaaaa
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| malatya, modifiyem |
| Konu Seçenekleri | |
|
|