"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Aktif Üye | Re: Chat ve serbest konular
Tampona düsündügüm degisikligi en sonunda yaptırdım ilk görende SRAD1000 oldu valla cok sanslısın ilk bulusmada resimlerini yayınlarız bu arada gönderdigin tampon resmini aldım SRAD1000 o tamponu insallah istanbuldan getirtebilirsek takar gazlarız...
__________________ Kadını Gösteren Etek , Erkegi Gösteren VTEC |
| | |
| | #12 |
| EFE | Re: Chat ve serbest konular inşallah gti sen bizim gurur kaynagımızsın |
| | |
| | #13 |
| Aktif Üye | Re: Chat ve serbest konular
Eyvallah SRAD1000 sımartıyosun valla,sen böle sımarttıkca benim gazlayasım geliyo SRAD1000 sana bise sorcam fuara gittiysen orda bi tane 2005 model Suzuki gsx-r 600 var ve fiyatına 12,800ytl diyo ben o aleti daha pahalı bisey zannediyoum ne dersin alınır mı tavsiye eder misin? Kac hp o makine?
__________________ Kadını Gösteren Etek , Erkegi Gösteren VTEC |
| | |
| | #14 |
| EFE | Re: Chat ve serbest konular
O makina yarı tuning yani gsx ama "r" degil, makinayı tavsiye etmem. Çünkü motor kaliteli degil japonlar nasıl böyle bir hataya düşmüşler. Motorcular arasında dalga gecilen bir makina. Hatta arka firen pedalının çarmuzuda yapıldıgını söylüyorlar Engine: 600cc, four-stroke, 4-cylinder, 16 valve air/oil cooled with DOHC and TSCC Bore Stroke: 62.6 x 48.7 mm Compression Ratio: 11.3:1 Fuel System: Mikuni BSR32 Lubrication: Wet sump Ignition: Digital/Transistorized Transmission: 6-speed Final Drive: #530 chain Overall Length: 2140mm (84.3 in.) Overall Width: 755mm (29.7 in.) Overall Height: 1195mm (47.0 in.) Seat Height: 785mm (30.9 in.) Ground Clearance: 120mm (4.7 in.) Wheelbase: 1470mm (57.9 in.) Dry Weight: 208kg (458 lbs.) 210kg (462 lbs.) CA. model Suspension Front: Telescopic, oil damped, 4-way adjustable rebound damping Suspension Rear: Link-type suspension, 4-way adjustable rebound damping, 7-way adjustable preload Brakes Front: Dual hydraulic disc Brakes Rear: Single hydraulic disc Tires Front: 120/70-ZR-17 Tires Rear: 150/70 ZR17 Fuel Tank Capacity: 20 liter (5.3 gal.) 18.5 liter (4.9 gal.) CA model Color: Blue/White, Red DİKKAT ETTİYSEN ADAMLAR BEYGİRİNİ YAZMAYA UTANMIŞLAR |
| | |
| | #15 |
| C@RiSM@ Kayıt Tarihi: 23-05-2005 Yaş: 21
| bi motor muhabbeti valla iyi israfil hekesi motorcu yapacaksın slmlar herkese
__________________ |
| | |
| | #16 |
İnşallah dedigin olur Ali'cigim KLÜPte kalabalık oluruz.........
|
| | |
| | #17 |
| kulübe üye olmak için önce yakışıklı motor lazım hee oda bi sende var inşallah bi gün srad1000'e kavuşursun
__________________ |
| | |
| | #18 |
| Re: Chat ve serbest konular
abi tek derdim spor akademisi allah izin verirde olursa herşeye ok derim hayırlısı...
__________________ |
| | |
| | #19 |
| Malatya oTo Drag | Re: Chat ve serbest konular
Israfil beni motorcu yapa bilirsin ama ruhumu asla
__________________ |
| | |
| | #20 |
SEMPATİ]{ senin 1 günlük işn var ruhunuda ele gecirim
|
| | |