"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #101 |
| Malatya oTo Drag | Re: Chat ve serbest konular
ee abi kullanılan başka hangi mailller varki adam kendi mailini almak icin gitsin bi site acsın oradan kendine özel mail mi alsın allah bilir onuda kabul etmez..
__________________ |
| | |
| | #102 |
| seçkin | Re: Chat ve serbest konular
çok şükür zamanında üye olmuşuz...
|
| | |
| | #103 |
| Ace | Re: Chat ve serbest konular
eğer üye olmak isteyen arkadaşlarınız e-mail adresinde sorun yaşıyolarsa bunu yönetimde görüşeceğim... çıkan sonucu buraya yazarım...
__________________ Siz bilirsiniz |
| | |
| | #104 |
ewt bugün ehliyet sınavına girdim sınavım cok ii gecti allahdan bişi olmazsa 1 ay a kadar ehliyetim elimde .. bundan sonra ehliyetli bi şekilde gazlıyacam ..
__________________ |
| | |
| | #105 |
| EFE | Re: Chat ve serbest konular
Senin için fark etmez Kemal sen öncedende gazlıyordun
|
| | |
| | #106 |
| seçkin | Re: Chat ve serbest konular
iyi bakalım hayırlı olsun şimdiden...
|
| | |
| | #107 |
beyler siteye üye olmak isteyen arkadaşlarınız için bir kolaylık getirdik... arkadaşlarınız üyelik formunu doldururken referans kısmına Acedriver yazıcaklar...ve bu şekilde başvuran arkadaşlarınızın nicklerini bana tam olarak bildirirseniz üyeliklerini yönetime bildiricem ve açılacak...
| | |
| | #108 |
arkadaşlar bir iki gün içinde bir iftar tarihi açıklıycam ve uygunluğunu tartışıcaz... şimdiden fikirlerinizi buraya yazabilirsiniz... malatya modifiye olarak birlikte bir iftar yapmadan kapatmayalım ramazanı...
| | |
| | #109 | |
| Malatya oTo Drag | Re: Chat ve serbest konular Alıntı:
ben 2. sinden olacam fark orada
__________________ | |
| | |
| | #110 |
koray abi ben bugün akş** allahdan bişi olmazsa msnde konuştugumuz yerlere gidecem. fiyatlara filan bakayım.. inş. yarında iftar yerini kesinleştiririz.
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| malatya, modifiyem |
| Konu Seçenekleri | |
|
|