"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #2 |
| EFE | Re: Chat ve serbest konular
Drag yarışları Agustos ayının son haftası ile Eylül ayının ikinci haftası arasında yapılacakmış. Tarihi tam belli oldugunda yine yazacam. Yarışları bizim motorcular külübü yapıyormuş. |
| | |
| | #3 |
| Ace | Re: Chat ve serbest konular
bu güzel haber işte israfilcim... yapılsın çok güzel olur... bizde Malatya MDFYM olarak elimizden gelen katkıyı yaparız... hatta bizden gönüllü bi ekip kurup ordaki çalışmalara yardım edebiliriz... bunuda iletirsen memnun olurum kardeşim... motorsiklet klubüne her zaman elimizden geldiğince destek oluruz...
__________________ Siz bilirsiniz |
| | |
| | #4 |
Memnuniyetle iletirim İlgin ve yardımların için şimdiden teşekkür ederim Modifiyeciler ve Motorcular kardeştir SELEMLAR MALATYA |
| | |
| | #5 |
| Malatya oTo Drag | Re: Chat ve serbest konular
ya ben oldu bitti motora 1s1namad1m hiç bir zaman motora hevesim oLmad1 9 yas1nda Direksiyona gectim .. (Simdi Indiremiyorlar bu ayr1 bi mesele ) Motor cok dikkat istiyor motorun kaportas1 sensin .. en ufa bi kazada bile hayati tehliken var.. bundan motordan uzak duruyorum hayat1mda 1 sefer bindim ondada düstüm ayag1m k1r1ld1 1 ay evden c1kamad1m. ondan sonra yemin ettim bir daha motora binmem diye halende binmiyorum.. bu sölediklerimi kimse yanl1s anlamas1n kimseyi sogutmak için filan sölemiyorum.. bu benim düsüncem ama sunu bi daha sölüyorum Motorun Kaportas1 YoQ, Kaportas1 Sensin..Sunuda Söliyeyim Yapacag1n1z etkinliklerde motor sürmek haric elimden geleni sonuna kadar yapar1m . elimden geldigi kadar1 ile yard1mc1 oLurum
__________________ Mesajı son düzenleyen Sempati]{ : 08-07-2005 - 22:50. |
| | |
| | #6 |
İzlenimin güzel bende direksiyona 6 yaşında gectim 8 yaşında tek başıma kullanmaya başladım. Benide indiremezler direksiyondan. Motorla 4 senedir tanışıklıgım var ondan önce yemin ediyorum binmeye korkuyordum. Bir bindim, YAMAHA'nın o içleri gıdıklayan calışmasına ve sesine hayran oldum. İşte bu dedim. Çok kaza gördüm, eyer trafikteki araba sürenler biraz daha bizlere saygı duysa çok iyi olur.Kazayı motor yapmaz insanlar ve onları görmezden gelenler yapar. Hastanede motorculara nediyorlar biliyormusunuz "ORGAN BAGIŞLAYANLAR" EYER MOTORDA KOPARTA BENSEM ÇOK SAĞLAM BİR KAPORTA OLUR SEMPATİ yanlış anlama sözlerim sana degil genel İŞTE BU O |
| | |
| | #7 |
| Malatya oTo Drag | Re: Chat ve serbest konular
benimde laf1m sana deildi sende yanl1s anlama
__________________ |
| | |
| | #8 |
| EFE | Re: Chat ve serbest konular yok sadece konuya bir acıklık getirmek istedim |
| | |
| | #9 |
| seçkin | Re: Chat ve serbest konular
motora binmeye bende korkuyorum, çok zevkli olduğuna eminim ama geçti bizden. srad allah başına kaza bela vermesin. tadını bozmazın... |
| | |
| | #10 |
| Aktif Üye | Re: Chat ve serbest konular amin
__________________ Kadını Gösteren Etek , Erkegi Gösteren VTEC |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| malatya, modifiyem |
| Konu Seçenekleri | |
|