"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 | |
| deli polatlı Kayıt Tarihi: 08-03-2007 Yaş: 29
| Re: Malatya mdfym RC Alıntı:
![]() ![]() | |
| | |
| | #22 | |
| RADAR MAHKUMU | Re: Malatya mdfym RC Alıntı:
Abi kemalin zamanı yok ki öss ye çalışıyor
__________________ | |
| | |
| | #23 |
| deli polatlı Kayıt Tarihi: 08-03-2007 Yaş: 29
| Re: Malatya mdfym RC o zaman bu hafta öss ye girecek tüm arkadaşlara başarılar.
|
| | |
| | #24 |
| 44 (F)IRLAMA(U)FAKLIK 333 | Re: Malatya mdfym RC
koray kanka ben ankaradayım... çaldırdım aramadın... abi acil ulaş bana... manyak makinalar buldum... kocaman 206 gti 35 ytl... ben aldım 1 tane kendime... bana ulaş... olmazsa sana da alalım burdan... hadi öptm... bu mesajı okuyunca acil ara beni... bye ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #25 |
koray kanka ben ankaradayım şimdi. çağrı yaptım ama aramadın. bence aramadığına pişman olcan. çünkü burda kocaman 206 gti buldum. 35 ytl. manyak yanlıyo. ben aldım. bana ulaş. olmazsa sana da alalım... okuyunca hemen ara. bye ![]() |
| | |
| | #26 |
| RADAR MAHKUMU | Re: Malatya mdfym RC
Alpe rabi sen malatyadamısın?kendini tanıt böl. tanıtıtn mı kendini?
__________________ |
| | |
| | #27 |
malatyadayım kardeş. 44 fu 333. belki mavi palio tanıyan vardır ![]() her neyse. şu bizim koray beye ulaşsak iyi olacak. bu arada haftaya malatya ya dönüyorum. eğer model 206 isteyen varsa para yollasın bana herkeze alayım. malatya da çok pahallı. öptm... kolay gelsin herkeze. bu arada soyadım tekgül. belki oradan tanırsınız. hadi pai pai ![]() |
| | |
| | #28 |
Yok yaw tanıymadım mod varmı araçtA?
__________________ |
| | |
| | #29 |
yok valide de kullandığı için bişe yapamadık. ama zamanı var hele bi aralık gelsin. o zaman beni tanıdığına sevincen kardeş bu arada msn varmı?
|
| | |
| | #30 |
VAr Ekledim
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|