"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| RADAR MAHKUMU | Re: Fuar Kortejine Sponsor !!!
Valla mükemmel olur hep beraber oturup konuşmamız lazım
__________________ |
| | |
| | #22 |
| 44 (F)IRLAMA(U)FAKLIK 333 | Bencede konuşmamız lasım... Bişey kafama takılıyor. Arkadaşlar 9 TEMMUZ akş**ı bu mevzuyu konuşalım dedim ama diyelimki konuştuk ve ortak bi karara vardık. Bu sticker 10 TEMMUZ akş**ına yetişmez ki... Bence Temmuzun başlarında Gelebilen herkez gelsin. Güzel bi yerde bir kaç yudum bişeler içelim bu mevzuyu halledelim derim ben. Çünkü 1 günde bitcek bişi diil. Ne dersiniz Sevgili malatyalı üyeler ???? ![]() ![]() |
| | |
| | #23 |
| Malatya oTo Drag | Re: Fuar Kortejine Sponsor !!!
abi koskocaman dernek var bosa acılmadı orası. cafede mafede bulusmak yaş iş herkesin musait olduqu bi zamanda dernekte oturup konusulması daha iyi oradada kolamısı icer muhabbetimizi ederiz son noktayıda koyar cıkarız. Ama bu aralar derneqin fazla tadı yok heralde ben sürekli gidip geliyorum ama sonuc hüsran dernek sürekli kapalı :S
__________________ |
| | |
| | #24 |
| 44 (F)IRLAMA(U)FAKLIK 333 | Re: Fuar Kortejine Sponsor !!!
Derneğin tadı olmadığı için böle bi teklifte bulundum zaten ama nasıl isterseniz öle olsun. Fikir benden kabul etmek yada etmemek sizden. Ben istedim ki derneğe yük olmadan elimizde sponsor imkanı varken halledelim bu işi ama neyse. Ne derseniz bana uyar... Söz ve yorum bitti. Puf. Konuşma bitti puff...
__________________ |
| | |
| | #25 |
| Malatya oTo Drag | Re: Fuar Kortejine Sponsor !!! ben sponsor imkanına birşey demedim konusmamda biraz sert oldu heralde sory ama benim demek istediqim rahatca oturup konusabileceqimiz bir ortam yer ve mekanımız varken cafede filan toplanmak bana biraz ters geldi herkes öyle bir yere sahip olmak ister ama biz elimizdeki yeri kullanmıoruz onu söylemeye calısıyorum. illa cafe olsun derseniz benim icin no problem isteyin beydaqına cıkayım sorun oLmaz taner memet abinin malatyada olmadıqını yazmıs belki derneqin tadının olmama nedeni o olabilir. ama toplanılacaksa zaten dernek acılır onun sorun olacaqını zannetmiorum.
__________________ Mesajı son düzenleyen Sempati]{ : 30-06-2007 - 05:11 |
| | |
| | #27 |
| 44 (F)IRLAMA(U)FAKLIK 333 | Re: Fuar Kortejine Sponsor !!!
memet 9 temmuzda gelcek bizim herşeyi halletmiş olmamız lasım... Detayları memet gelince konuşuruz... Sticker olayına açıklık getirmemiz için toplanmamız lasım.... Herkeze uygunsa Salı günü yani 3 TEMMUZ da dernekte buluşalım... SEMPATİK kardeşimiz haklı aslında... Derneğin tadını tuzunu yerine getirme zamanı geldi... 3 TEMMUZ İÇİN YORUMLARINIZI BELİRTİN. HERKEZ KAÇTA MUSAIT OLUR BİLMEDİĞİM İÇİN SAAT VERMEDİM... ONA DA SİZ KARAR VERİN... ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| | #28 |
| Ace | Re: Fuar Kortejine Sponsor !!!
benim arabaya modifiyem afişi asıcam zaten... ekstra bir sticker olursa onuda hallederiz... salı günü için haberleşiriz... benim için aksam 8 gibi uygundur... konuları birleştirdim....
__________________ Siz bilirsiniz |
| | |
| | #29 |
| 44 (F)IRLAMA(U)FAKLIK 333 | Re: Kayısı fuarı karnavalında kortej gecisi icin arac kaydı.
Akş** 8 Bana da uyar. Eğer herkez kabul ederse görüşürüz SALI günü ![]()
__________________ |
| | |
| | #30 |
| RADAR MAHKUMU | Re: Kayısı fuarı karnavalında kortej gecisi icin arac kaydı.
Ben işten çıkar gelirim o zaman
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|