"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Ace |
Arkadaşlar her pazar saat 15:00 de Aktüel karting pistinde buluşuyoruz... Hava şartlarının ve koşulların elverdiği sürece bu şekilde sabitlemeyi düşünüyorum... Herkes bu konuyu takip ederek buluşmalara gelirse sevinirim... Normal şartlarda her pazar saat 15:00 de yimpaş ın altındaki kapalı otopark a yapılan karting pistinde buluşuyoruz... Aksi bir durum yada bir iptal vs yada değişik bir organizasyon olursa bu konu altından bildirilecektir... Şimdiden herkese iyi eğlenceler... Katılım biraz daha yüksek olursa pist işletmecileri ile birlikte daha değişik aktiviteler yapabiliriz... Malatya Modifiyem üyelerine özel indirim yapılma durumu var... Toplantılarda görüşmek üzere... Görüş ve önerilerinizi lütfen bu konuya yazın...
__________________ Siz bilirsiniz |
| | |
| | #2 |
| RADAR MAHKUMU | Re: Karting buluşmaları
Bana uyar Abi Bence çok güzel Zaten yağışlarda Başlıyacak soğuk vs.. Hiç olmassa Kapalı alanda Eğleniriz.
__________________ |
| | |
| | #3 |
| İZMİRLİCEM | Re: Karting buluşmaları
güzel olur bencede.koray abi bu arada %25 indirim kartları gelmiş.ben dün aldım.fiyatı 10 YTL.taner senin kartı alamadım kusura bakma.yanımda yeterli miktar YTL yoktu.
__________________ İNÖNÜ ÜNİVERCİTY STREET RACE TM BOSS |
| | |
| | #4 |
| RADAR MAHKUMU | Re: Karting buluşmaları
OK Önemli değil cem Hallederiz bi ara.YinedE Saol
__________________ |
| | |
| | #6 |
| BAD Clio | Re: Karting buluşmaları
ayıp ettin başkanım bende elbistan dan gelmiştim |
| | |
| | #8 |
| seçkin | Re: Karting buluşmaları
bende geldim malatya dayım, ama pazar akş**ı gidecem. bi haftalık benim için başka bir gün yada daha erken bi saat olursa iyi olur be başkan, özledim sizleri.. |
| | |
| | #9 |
| Pişman Değilim | Re: Karting buluşmaları
dışardan da olsa modifiyem malatya ekibini tebrik etmek istedim, düzenlediği güzel organizasyonlar için
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|