"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 | |
| 44 (F)IRLAMA(U)FAKLIK 333 | Alıntı:
Daha da dikkat ederim ama fazla da üstüne düşmem yani... Ne olabilir en fazla üyeliğim iptal olur... Çok da fifiiiiiiiii.....
__________________ | |
| | |
| | #12 |
| RADAR MAHKUMU | Re: Havuz Yaa :(:(
Gitdelim abi gidelim
__________________ |
| | |
| | #14 |
| 44 (F)IRLAMA(U)FAKLIK 333 | Re: Havuz Yaa :(:(
Ya Koray ya.... ****** olayına kızmakta haklısın... Şimdi düzeltcem o mesajları ama reklam olayında haksızlık yapıyon... Pazar günü toplantıya gelince yaptığımız afişleri göreceksin. Adam hepsini ödedi... Bırakta 2 kuruş reklam yapalım adamın. Ama yazarken reklam yapmak gibi de bi düşüncem yoktu... Sadece laf muhabbet içinde geçti o laf ![]() ![]() Her neyse... Diğer konuya bakın. O konu daha önemli... Pazar günü herkez derneğe kesin gelsin... Çünkü yeni modifiyeli araçların sahiplerini de getircem... Tanıştırcam sizlerle... Derneğe de üye yapcaz onları... Adamlar geldikleri ilk gün derneğin toplantısına 2 yada 3 kişi katıldığını görürse hoş olmaz. İtiraz etmesin kimse... Herkez gelsin... HAVUZ mevzusuna gelince... Fuar olayı bitsin hepberaber gidelim... Hade Öptm ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| | #15 |
| BMW ///M User/BMW Lover Kayıt Tarihi: 04-04-2005 Yaş: 20 Otomobil: E36 ?? :)
| Re: Havuz Yaa :(:(
Pazar günü nerede buluşma ve kaçta?
__________________ Elbet birgün bu kış biter,yaz gelir... |
| | |
| | #16 |
Sancar kardişim toplantı dernekte olcak... Pazar günü Saat 19 da herkez gelsin... Hem sen de araban ile konvoy da olacağın için kesin gel. Hem takacağımız afişi görürsün hem afişleri arabaların neresine takıcaz, konvoy sıralaması nasıl olacak, kim nerede duracak vs... gibi konularda sende fikir verirsin.Sancar bu arada www.malatyaotodrag.com a üye olup afişleri görebilirsin ve derneğimizin sitesi bir üye daha kazanmış olur. www.malatyaotodrag.com yazmamda ki gaye reklam değil mecburiyettir bilginize arz olunur ![]() ![]() ![]() Hade öpmüşüm ![]() ![]() KORAY ****** ları düzelteyim dedim ama sen hepsini düzeltmişsin ![]() ![]() Daha yazmam merak etme ![]() ![]() Öptm ![]()
__________________ Mesajı son düzenleyen perfectgsi : 06-07-2007 - 16:10 |
| | |
| | #17 |
| RADAR MAHKUMU | Re: Havuz Yaa :(:( Ben sana geçen gün söledim ya
__________________ |
| | |
| | #18 |
| BMW ///M User/BMW Lover Kayıt Tarihi: 04-04-2005 Yaş: 20 Otomobil: E36 ?? :)
| Re: Havuz Yaa :(:(
__________________ Elbet birgün bu kış biter,yaz gelir... |
| | |
| | #19 |
Beyler herkez birbirine haber versin. Pazar günü 19 da herkez dernekte olsun. Ben tatile gidecektim ama sırf bu iş için kaldım ![]() ![]() Güzel bi gün geçirelim ondan sonra giderim. Taner bu arada kıvanç ve sancar ile madonun önünde konuştum. Kıvanç mazda ile gelmiş. Onlarda toplantıya gelecek. Barış'a felan haber verin de derneğin kapısında kalmayalım. Hade Öpmüşüm... KORAYYY... Sende yorumlarıma kulp takacağına ses ver. Gelecen miğ gelmeyecen mi ? ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| | #20 |
| RADAR MAHKUMU | Re: Havuz Yaa :(:(
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|