"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| 44 (F)IRLAMA(U)FAKLIK 333 |
Beyler... Sıcaklar yakmaya başladı... Bu fuar işinden anlımızın akı ile çıkarsak gidelim mi ? Felaket Makara olur... Ne diyonuz ??? ![]() ![]()
__________________ Mesajı son düzenleyen perfectgsi : 06-07-2007 - 02:41 |
| | |
| | #2 |
| Malatya oTo Drag | Re: Havuz Yaa :(:(
bence cok harika olur göbekleri sereriz günese karsı fuar isinden sonra bide afisimizi neyimizi alıp yüzmeye gidelim
__________________ |
| | |
| | #3 |
| 44 (F)IRLAMA(U)FAKLIK 333 | Re: Havuz Yaa :(:(
Hatta mayoların üstüne yani kıç tarafına reklam alalım ki havuz parası da bedavaya gelsin ![]() ![]()
__________________ Mesajı son düzenleyen Acedriver : 06-07-2007 - 13:53 |
| | |
| | #4 |
muhahaha oda olur malatyaikinci adam arkadan sinsi sinsi yaklasıormus kaca verion 2. el
__________________ Mesajı son düzenleyen Acedriver : 06-07-2007 - 13:54 |
| | |
| | #5 |
yada şorta değilde direk şortsuz reklam alsak ![]() ![]() ![]() Daha bi etkili olur sanki ![]() ![]() ![]() düşünsene reklam bittikten sonra yazıları bi çıkartıyoz arkamızda yanmamış bembeyaz bir ten... zuhaaaaaaaaaaaa zuhaaaaaaaaaaa
| | |
| | #6 |
| Malatya oTo Drag | Re: Havuz Yaa :(:( bunu havuz basında gündeme getirmek lazım
__________________ |
| | |
| | #7 |
Bencede ama basını çağırmayalım ![]() ![]() Yerel gazetelere manşet 4 kişinin havuz parasını karşılayıp kasalarına reklam verdi ![]() ![]() zuhaaaaaaaaa ![]()
| | |
| | #8 |
saka maka bi yana biz bi adam akıllı toplanıp bi yüzmeye gidelim
__________________ |
| | |
| | #9 |
Haklısın kardişim... Dur biz sayfayı doldurmayalım. Bakalım millet neler yazacak merak ediom. Kesin herkezin işi vardır ![]() Bilseler ki ben herkezden çok yoroluom bütün gün ama olsun... Sizlerle beraber olmak beni dinlenidiriyo... Hadi millet yazın bakalım !!!
__________________ |
| | |
| | #10 |
| Senior Member | Re: Havuz Yaa :(:(
yaw güzel olurda biraz fazla alamadın mı çok fazla karışmak istemiyorum ama söylemeden edemiyeceğim burası forum,msn değil umarım kırmış yada sinirlendirmemişimdir ama sende biraz düşünürsen haklı olduğumu kabul edersin sanırım....
Mesajı son düzenleyen Acedriver : 06-07-2007 - 13:54 |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|