"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| Ace | Re: 26-27 Mayis Oto Drag GÜnÜ
motorsporları aktivitelerine katılmak için ehliyet gerekmiyor... ama o alanda lisans yada geçici lisans sahibi olman gerekiyor... bakınız tosfed ..... dernek kuralları ayrı tabi...
__________________ Siz bilirsiniz |
| | |
| | #22 |
26-27 sindeki mevzuat neymiş? valla çok rahatladım bu derneğin kurulmasından dolayı... Modifiyem den herkes drag yarışı bekliyordu ama bizim işimiz bu değil... tabiki resmi organizasyonlarda her zaman destek oluruz...
| | |
| | #23 |
| RADAR MAHKUMU | Re: 26-27 Mayis Oto Drag GÜnÜ
Tamam abi bu geçici lisansı nerden nasıl alabilirim benm bu yarışlara katılmam farz oldu.Koray abi bi yardımcı ol bana.
__________________ |
| | |
| | #24 |
dernek sana ön ayak olur lisans çıkarabilmen için... tabi hem geçici hemde sürekli lisansın ücretleri var... www.tosfed.org.tr dan ayrıntılı bilgi alabilirsin...
| | |
| | #25 |
| RADAR MAHKUMU | Re: 26-27 Mayis Oto Drag GÜnÜ
Geçici lisans kaç para?
__________________ |
| | |
| | #27 |
| Malatya Oto Drag Dernegi | Re: 26-27 Mayis Oto Drag GÜnÜ
arkadaslar gecici lisans ve diger lisans bilgileri onumuzdeki gunlerde belli olacakmıs. yani tanıtım organizasyonunun ardından dernegimiz tosfed temsilciligi olacagından daha ayrıntılı bilgileri onumuzdeki gunlerde paylasıcagız. sorunuz olursa baskana danısıp cevap vereyim ve forumdan yazısalımki herkes bilgi edinsin
__________________ |
| | |
| | #28 |
| İZMİRLİCEM | Re: 26-27 Mayis Oto Drag GÜnÜ
millet bahar şenliklerinde ünide buluşmaya nedersiniz????????????
__________________ İNÖNÜ ÜNİVERCİTY STREET RACE TM BOSS |
| | |
| | #29 |
| RADAR MAHKUMU | Re: 26-27 Mayis Oto Drag GÜnÜ LA olm ünv sınavı var bizde sıkı yönetim var valla kaçabilirsem gelirim.
__________________ |
| | |
| | #30 |
| Malatya Oto Drag Dernegi | Re: 26-27 Mayis Oto Drag GÜnÜ
beyler suanda ulusal sanatcılarla gorusuyorum belki ilk gun konser olabilir.
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|