"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| RADAR MAHKUMU | Re: 26-27 Mayis Oto Drag GÜnÜ
Abiben aradım kimse çıkmadı_?
__________________ |
| | |
| | #12 |
Evt ARkadaşlar aradım otodrag kulübünü tanıtım 26-27 sine hazirandada drag organizasyonları olacakmış malatyamıza hayırlı uğurlu olsun ve inş. bi piste kavuşuruz
__________________ |
| | |
| | #13 |
| Malatya Oto Drag Dernegi | Re: 26-27 Mayis Oto Drag GÜnÜ
beyler suan MALATYA OTODRAG SPOR KULUBU DERNEGI nden abiler yanımdalar. Guzelim sehrimizi cok guzel organizasyonlar bekliyor ve gercekten cok onur verici. Ben bugun sabah gidip dernege üye oldum ve sizlerde zaman kaybetmeden üye olun bence. adres: dörtyol pizzapizza yanı barış iş hanı kat 4
__________________ |
| | |
| | #14 |
| Ace | Re: 26-27 Mayis Oto Drag GÜnÜ
eline sağlık mehmet... organizasyonlarda Malatya modifiyem olarak yardımcı oluruz...elimizden geldiğince... kaça kadar açıklar acaba...bende bir uğrayıp üye olayım hemen...
__________________ Siz bilirsiniz |
| | |
| | #15 |
koray abi bende yonetimdeyim artık istedigin an bana haber verirsen dernege gecer senide uye ederiz.
__________________ |
| | |
| | #16 |
| Ace | Re: 26-27 Mayis Oto Drag GÜnÜ
ok o zaman seninle hallederiz... benim çok vaktim olmuyor zaten seni ararım... bir projemiz var gerçekleştirebilirsek büyük bir sponsorla katılımcı olarak yerimi alırım... halledemezsek seyirciyim yada katılım sayısını arttırmak için girerim
__________________ Siz bilirsiniz Mesajı son düzenleyen Acedriver : 11-05-2007 - 14:21 |
| | |
| | #17 |
tanercim inanki bugun lafın oldu cocuk uzuldu dediler ama napabiliriz dernek yasasına gore 18 yasın altındakiler uye olamıyor ama sende tum aktivitelerde benle birlikte olursun yani onemli olan kagıt uzerindeki uyelik deil. tamammı kardes takma kafana. ayrıca bugunki roportaj sonrası yarınki sürmanşet gazetesinin spor bolumunden ayrıntıları ogrenebilirsiniz.
__________________ |
| | |
| | #18 |
Tamam abi Ben bunda sonra senn yanındayım.Allah Haziranda yarışlar bi başlarsa tamamda Bi de abi ben yarışlara katılabilirmiyim?
__________________ |
| | |
| | #19 |
bisikletle belki
__________________ |
| | |
| | #20 |
Puahahaha abi bari ona bırakın yaw Harbiden benm katılma durumum olamaz mı?
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|