"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Ace |
Arkadaşlar bildiğiniz üzere yimpaş ın önünde bulunan tek karting pistimizde kapanmıştı... ancak içeri kısımda yeni ve daha büyük bir pist açıldı ve gti+ arkadaşımız hepimize duyurdu... 12 Kasım da yimpaş yeni karting pistinde toplanıyoruz... Eskisi gibi sürekli , zevkli ve eğlenceli bir toplantı dizisine bu yeni pist sayesinde gireceğimize inanıyorum... Yer : Yeni karting pisti (yimpaş alt kat) Tarih : 12 Kasım Pazar Saat : 15:00 Yaka kartı olanlar lütfen getirip taksınlar... Yaka kartı olmayanlar tamin etmek için bana başvursunlar... Buluşmanın daha zevkli ve kalabalık geçmesi açısından arkadaşlarınızı davet etmenizi öneririm... Bu sefer herkes pisti iyi tanısın derim bir dahaki toplantıda turnuva yapacağız
__________________ Siz bilirsiniz |
| | |
| | #2 |
| Eski Member | Re: 12 Kasım Pazar Karting e start veriyoruz
Şimdiden iyi eğlenceler arkadaşlar umarım kalabalık olursunuz
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Ace | Re: 12 Kasım Pazar Karting e start veriyoruz
teşekkürler oğuzhan...senide bekleriz yolun düşerse ![]() ben bugun bi piste gideyim test sürüşüne...
__________________ Siz bilirsiniz Mesajı son düzenleyen Acedriver : 06-11-2006 - 16:49 |
| | |
| | #4 |
| TeaMitsubishi Kayıt Tarihi: 30-03-2006 Şehir: İstanbul Yaş: 26 Otomobil: --
| Re: 12 Kasım Pazar Karting e start veriyoruz
Şimdiden iyi eğlenceler umarım zevkli bi buluşma olur |
| | |
| | #6 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 35
| Re: 12 Kasım Pazar Karting e start veriyoruz
sen antreman yap sonra milleti geç...uyanık seni...ayrıca pazar aramadın sanırın kimse yoktu
|
| | |
| | #7 |
| Malatya Oto Drag Dernegi | Re: 12 Kasım Pazar Karting e start veriyoruz
vardı abi yalnızca ben focusport ve sempatik vardık. Baktık kimse yok bizde bowling ve bilordo oynadık. Fazla ilgilenemedim ama arkadaslarla kusura bakmasınlar. Bu cumartesi koray abi biliyorsun ben Auto showda olacagım fakat pazar saat 2 civarı malatyaya donmus olurum. havaalanından direk yimpasa gelirim. listeye benide yaz abi
__________________ |
| | |
| | #8 | |
| Ace | Re: 12 Kasım Pazar Karting e start veriyoruz Alıntı:
fotolarını çekecektim makinenin şarjı bitti... pazar günü bende gidemedim abi çok önemli bir işim çıktı o üzden arayamadım...
__________________ Siz bilirsiniz | |
| | |
| | #9 | |
| Ace | Re: 12 Kasım Pazar Karting e start veriyoruz Alıntı:
tamamdır
__________________ Siz bilirsiniz | |
| | |
| | #10 |
| EVO manyağı ve psikopatı | Re: 12 Kasım Pazar Karting e start veriyoruz
bu nerdeki yimpaş..??
__________________ |
| | |